ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μεγάλο κεφάλαιο (και) ο Ματ!

Μεγάλο κεφάλαιο (και) ο Ματ!

Η ποιότητά του; Τεράστια! Η ικανότητά του; Το ίδιο! Ο Ματ Λοτζέσκι αποτελεί άλλο ένα... υπερόπλο για τον φετινό Ολυμπιακό και με τη χθεσινή του εμφάνιση έδειξε να βρίσκει ρυθμό και πως είναι και πάλι ΕΔΩ!

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ αποτελεί άλλη μία σπουδαία λύση για τον φετινό Ολυμπιακό και είναι δεδομένο πως θα προσφέρει πολλά. Η χρονιά είναι τόσο μεγάλη και τα παιχνίδια ακόμα περισσότερα, κάτι που σημαίνει πως όλοι οι παίκτες θα χρειαστούν φέτος. Και ο Θρύλος είναι δεδομένο πως έχει ανάγκη τον καλό Λοτζέσκι.

Στο χθεσινό παιχνίδι με τον Κόροιβο, στην Αμαλιάδα, ο Λοτζέσκι πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση, μιας και σημείωσε 18 πόντους (3/4 δίποντα, 4/7 τρίποντα), ενώ μάζεψε 7 ριμπάουντ, μοίρασε 4 ασίστ και είχε και 1 κλέψιμο, σε 23:27'' συμμετοχής. Αποτέλεσμα της εμφάνισής του ήταν να αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης της χθεσινής αναμέτρησης.

Πέρσι ταλαιπωρήθηκε πολύ με το σοβαρό πρόβλημα υγείας και έλειψε αρκετά από τον Ολυμπιακό, αλλά φέτος ξεκίνησε δυναμικά τη σεζόν και φώναξε "παρών"! Ο Λοτζέσκι είναι εδώ και είναι καλά...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ