ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αρχή από το Κερατσίνι ο Ολυμπιακός

Αρχή από το Κερατσίνι ο Ολυμπιακός

Τον Φάρο Κερατσινίου αντιμετωπίζει την Κυριακή, στις 19:30, η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, για τη Β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Αυτό θα είναι και το πρώτο παιχνίδι για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο αγώνας είναι νοκ άουτ και θα διεξαχθεί στο "Π. Νικολαΐδης" στο Κερατσίνι και οι "ερυθρόλευκες" θα έχουν την συμπαράσταση των φιλάθλων του Ολυμπιακού.

Η προετοιμασία των νταμπλούχων ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου με προπόνηση που διεξήχθη στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας υπό τις οδηγίες της Ελένης Καπογιάννη. Η κόουτς του Ολυμπιακού δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες της Ερλάνα Λάρκινς (αναμένεται τη Δευτέρα στη χώρα μας) και της Λινέττα Κάιζερ (θα ενσωματωθεί σε περίπου 10 ημέρες με την υπόλοιπη ομάδα).

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Nατάσα Γκοτζή, Εύη Σταμάτη, Μαριρόζα Μπόνη, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Πέλυ Παπαμιχαήλ, Τάνια Χαλιβέρα, Λικέντρα Τζόνσον, Μίλιτσα Γιοβάνοβιτς, Στέλλα Φουράκη, Κατερίνα Μπαρτόνοβα, Αφροδίτη Κοσμά, Στέλλα Καλτσίδου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Καταιγιστικές από την αρχή

    Καταιγιστικές από την αρχή

    Πρόκριση για τις «ερυθρόλευκες» στην 8άδα του Κυπέλλου με νίκη που άγγιξε τους 70 πόντους. Επόμενος αντίπαλος ο Αθηναϊκός.

  • Όλοι στο Κερατσίνι

    Όλοι στο Κερατσίνι

    Οι οπαδοί του Θρύλου θα είναι στο πλευρό των κοριτσιών του μπάσκετ, στο κυριακάτικο ματς με τον Φάρο.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ