ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το πρώτο παιχνίδι του Ερασιτέχνη!

Το πρώτο παιχνίδι του Ερασιτέχνη!

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, χάσαμε το… μέτρημα από τις μεταγραφικές "βόμβες" που έσκασαν σε όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Τη μια ο Αγκάμεζ, την άλλη η Κάιζερ, την επόμενη ο Γιάνοβιτς, μετά τη Χίππε, στη συνέχεια η Σμιτ.

Και ξανά… Τσούπκοβιτς, Νταφ, Μάλτση, Καλτσίδου, Λάρκινς, Τσίμα, Μπούσλιε, Εσπανιόλ. Μερικοί μόνο από τους παικταράδες που ήρθαν φέτος να ενισχύσουν τα ούτως ή άλλως ισχυρά ρόστερ του Ολυμπιακού με στόχο, φυσικά, τη διεύρυνση της κυριαρχίας στην Ελλάδα και την κορυφή της Ευρώπης.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη, με την συμβολή και τη στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και της ενίσχυσης που προσφέρει ο κόσμος του Θρύλου, μέσω της Κάρτας Μέλους και της Κάρτας Φιλάθλου, έκανε το χρέος της με τον καλύτερο τρόπο.

Kόντρα στην λογική της εποχής που υπαγορεύει «αυστηρή οικονομική πολιτική», υπάκουσε στην λογική που επιτάσσει και τρέφει τον Ολυμπιακό. Στη λογική της κυριαρχίας. Αυτός είναι πάντα ο στόχος του Ολυμπιακού, να κυριαρχεί και να βρίσκεται στην κορυφή. Πράγμα που «φωνάζει» από μόνο του, αν δούμε τις κινήσεις που έγιναν φέτος σε όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Όχι φυσικά ότι ο επίσημος Ολυμπιακός το κρύβει. Ούτε η διοίκηση, ούτε οι παίκτες και οι προπονητές όλων των τμημάτων.

Αφού λοιπόν ολοκληρώθηκαν οι σπουδαίες προσθήκες σε όλα τα τμήματα, ήρθε η ώρα για την επίσημη πρεμιέρα του Ερασιτέχνη.

Και πιστέψτε μας είναι πολύς ο κόσμος του Ολυμπιακού που ζει και αναπνέει και για αυτά τα τμήματα. Που τα βλέπει όλα με το ίδιο… μάτι.  Και για αυτόν τον κόσμο λοιπόν κάπως έτσι λογίζεται το παιχνίδι που θα δώσει η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού την Κυριακή στις 19:30 στο «Π. Νικολαΐδης» στο Κερατσίνι κόντρα στο Φάρο για τη β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ως το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Ερασιτέχνη. Που πράγματι έτσι είναι.

Για αυτό αύριο αναμένεται να δώσει δυναμικό "παρών" ο κόσμος του Ολυμπιακού.

Και φυσικά δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα να ξεκινάει ο Ολυμπιακός τις υποχρεώσεις τους μέσα από μια ιστορική και «ερυθρόλευκη» γειτονιά του…

Στο Κερατσίνι λοιπόν… Την Κυριακή στις 19:30. Ξεκινάει ο Ερασιτέχνης...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Μεγάλη ώθηση από τον κόσμο!

    Μεγάλη ώθηση από τον κόσμο!

    Οι οπαδοί του Θρύλου ήταν στο πλευρό της γυναικείας ομάδας μπάσκετ, στο πρώτο ματς της σεζόν.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ