ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Ήρθε η στιγμή του πρωταθλήματος, θα είμαστε έτοιμοι"

Έτοιμος είναι ο Ολυμπιακός για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Κόροιβο, όπως τονίζει ο Έρικ Γκριν. Αναλυτικά το blog του Αμερικανού γκαρντ του Ολυμπιακού στον ΕΣΑΚΕ: "Επιτέλους η στιγμή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος έφτασε. Είμαι ενθουσιασμένος!!! Μετά από μια μακρά περίοδο προετοιμασίας, ήρθε η στιγμή για την οποία έχουμε προπονηθεί τόσο. Τα επίσημα παιχνίδια. Ήδη μέσα στην εβδομάδα παίξαμε για το Κύπελλο Ελλάδος και τώρα ήρθε η στιγμή του πρωταθλήματος.

Εύχομαι σε όλους να έχουμε μια όμορφη σεζόν, με υγεία και αρκετό θέαμα. Από τη μεριά μου, έχω να υποσχεθώ στους φίλους του Ολυμπιακού πως σε κάθε παιχνίδι θα προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις. Σε ό,τι αφορά τώρα το ματς με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτή την αναμέτρηση και θα είμαστε έτοιμοι.

Ξέρουμε πως δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, γι’ αυτό και θα πρέπει να παρουσιαστούμε απόλυτα σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο 100%. Με σεβασμό στον αντίπαλο μας και στους εαυτούς μας και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη. Αυτά για τώρα. Μέσα στη σεζόν θα πούμε για πολλά θέματα που με απασχολούν και όχι απαραίτητα αγωνιστικά. Χαιρετίσματα σε όλους εκεί έξω. Καλή σεζόν να έχουμε.
Φιλικά,
Έρικ".

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ