ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Φινάλε με νίκη

Φινάλε με νίκη

Έτοιμος για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της νέας σεζόν, παρουσιάστηκε ο Ολυμπιακός στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας. Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Θρύλου επικράτησε άνετα, 78-62, του Πανιωνίου στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας το απόγευμα της Πέμπτης και έδειξε ότι βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα της χρονιάς.

Θυμίζουμε ότι οι «ερυθρόλευκες» θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή (9/10) στις 19:30 τον Φάρο Κερατσινίου, εκτός έδρας, για το Κύπελλο Ελλάδας. Η ομάδα της Ελένης Καπογιάννη το πρωί της Πέμπτης ακολούθησε πρόγραμμα προπόνησης για 2,5 ώρες με το βάρος να πέφτει στη φυσική κατάσταση (βάρη στο γυμναστήριο).

Ξεκίνησε αρκετά καλά την αναμέτρηση και προηγήθηκε νωρίς, κάνοντας ένα σερί 10-0. Η νταμπλούχος κόουτς του Θρύλου πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές, ενώ δοκίμασε ορισμένα νέα πράγματα. Ο Ολυμπιακός στο ημίχρονο βρέθηκε μπροστά με 35-24.

Στη συνέχεια αύξησε τη διαφορά και τη διατηρούσε διαρκώς πάνω από τους 20 πόντους, για το μεγαλύτερο διάστημα του δευτέρου ημιχρόνου. Στο φινάλε οι «ερυθρόλευκες» έριξαν... στροφές, κάτι που επέτρεψε στον Πανιώνιο να μειώσει στο τελικό 78-62.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ