ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ωραία πράγματα από τον Θρύλο

Ωραία πράγματα από τον Θρύλο

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε ο Ολυμπιακός τις επίσημες υποχρεώσεις του στη φετινή σεζόν. Το 99-48 επί του Κολοσσού ασφαλώς και δεν σηκώνει και πολλή κριτική, ωστόσο αυτό που κρατάμε εμείς είναι η σοβαρότητα, η διάθεση και η συγκέντρωση, σε ένα παιχνίδι που η διαφορά ξέφυγε από νωρίς, αλλά και η πολυφωνία στην επίθεση.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έμεινε ευχαριστημένος από τα παραπάνω στοιχεία που έβγαλαν οι παίκτες του και δεν το έκρυψε. Και να ήθελε, δηλαδή, δεν μπορούσε, σε ένα παιχνίδι που όλα πήγαν καλά για τον Ολυμπιακό και που ο προπονητής του είδε αυτά που ήθελε.

Φυσικά, ο πρωταθλητής Ελλάδας δεν… πέτυχε και τίποτα ιδιαίτερο, πέρα από μία άνετη πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Και ούτε πρέπει να μείνει σε αυτό το παιχνίδι. Ο Θρύλος φανέρωσε ορισμένα πολύ καλά πράγματα από αυτά που θα δούμε φέτος, αλλά και ότι είναι σε καλό επίπεδο ετοιμότητας. Αυτό, μάλιστα, θα πρέπει να το δείξει και στα επόμενα ματς, ειδικά με τη Ρεάλ Μαδρίτης στις 12/10 και με τον Παναθηναϊκό στις 17 Οκτώβρη.

Μέχρι τότε, όμως, υπάρχει η πρεμιέρα πρωταθλήματος κόντρα στον Κόροιβο, το Σάββατο. Περιθώριο για... ξεκούραση και χαλάρωση δεν υπάρχει. Τώρα αρχίζουν τα... ζόρια (και τα συνεχόμενα ματς).

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ