ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Άλλοθι ή παιχνίδι τακτικής;

Άλλοθι ή παιχνίδι τακτικής;

Στις 17/10 υπάρχει το πρώτο φετινό ματς ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟ στο ΣΕΦ. Με τον Αργύρη Πεδουλάκη, στη ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα, να επισημαίνει ότι «ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή είναι ένα βήμα πιο μπροστά, γιατί έχει ομοιογένεια και ρόλους. Εμείς έχουμε καλές μονάδες».

Μια ατάκα που σηκώνει αρκετή συζήτηση. Και θέτει ένα «καυτό» ερώτημα. Είναι ατάκα που δίνει από τώρα άλλοθι ή είναι μια κίνηση τακτικής; Στην πρώτη περίπτωση δημιουργείται ένα κλίμα για να μην έχει άγχος η ομάδα του και σε περίπτωση ήττας να υπάρχει έτοιμη η… αιτία για το χαμένο ματς!

Στη δεύτερη είναι μια ατάκα από τις γνωστές του κόουτς του ΠΑΟ που θέλει να «κοιμίσει» τους πρωταθλητές. Αλλά αυτά δεν πιάνουν πια… τόπο! Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, οι συνεργάτες του και οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν θα «τσιμπήσουν» ούτε θα… παραμυθιαστούν από τα «mind games» του Πεδουλάκη.

Ξέρουν καλά την ετοιμότητα του Θρύλου, ήδη έχουν δει αρκετά ματς των «πράσινων» για να αναλύσουν τη νέα της εικόνα και προετοιμάζουν κατάλληλα τον Ολυμπιακό για να είναι έτοιμος στο ματς της 2ης αγωνιστικής, για να φτάσει σε μια μεγάλη νίκη στο ΣΕΦ κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Αναζητώντας την κούπα (video)

    Αναζητώντας την κούπα (video)

    Το πρώτο μέρος από το βίντεο της Ευρωλίγκας, στο οποίο συμμετέχει και ο κόουτς Σφαιρόπουλος...

  • "Ζητούμενο ο ρυθμός"

    Ξεκάθαρος ο Γιάννης Σφαιρόπουλος από τα φιλικά του Θρύλου. Συμπλήρωσε πως «η ομάδα ανεβαίνει».

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ