ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Ο κόσμος να ευχαριστηθεί το μπάσκετ"

Αισιόδοξος για τους νέους παίκτες, αλλά και για την εικόνα που θα έχει φέτος ο Ολυμπιακός, εμφανίστηκε στη Media Day των πρωταθλητών Ελλάδας ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο εκ των αρχηγών του Θρύλου υποσχέθηκε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν φέτος ωραίο μπάσκετ και πώς θα προσφέρουν θέαμα, ώστε ο κόσμος να ευχαριστηθεί το μπάσκετ που θα βλέπει. Αναλυτικά όσο δήλωσε στον Sport24 Radio 103,3 o κορυφαίος πάουερ φόργουορντ.

Ίδια αρχή για τη νέα σεζόν και ίδια φιλοσοφία με πέρυσι;

«Το βασικό είναι ότι έχουμε κρατήσει τον ίδιο κορμό. Οι νέοι παίκτες έχουν έρθει για να πλαισιώσουν την ομάδα, τον κορμό που ήδη υπάρχει και είναι η δύναμή μας. Από εκεί και πέρα, είναι πάρα πολύ νωρίς να μιλήσουμε, η χρονιά είναι πολύ μεγάλη, οι στόχοι παραμένουν ίδιοι και το σημαντικό είναι να έχουμε υγεία».

Ο τρόπος που έκλεισε η περσινή χρονιά, σας ανοίγει την όρεξη και για τη φετινή;

«Μπορεί να τελείωσε καλά η χρονιά πέρυσι, αλλά η Ευρωλίγκα μας άφησε μια πικρή γεύση. Στενοχωρηθήκαμε που αποκλειστήκαμε από τους «8» , κάτι το οποίο δεν μας άξιζε. Φέτος ευελπιστούμε σε κάτι καλύτερο, αρκεί να είμαστε υγιείς. Να καταφέρουμε να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται στην Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα».

Κεμ Μπιρτς και Έρικ Γκριν, δύο νέα πρόσωπα μαζί με τον Πάρη Μαραγκό. Τι καινούριο μπορεί να δώσουν στον Ολυμπιακό;

«Ο Πάρης είναι από τη γενιά των 94ρηδων και έχει πάρει εμπειρίες από τα τελευταία χρόνια που βρισκόταν στην Αμερική. Χρειάζεται να προσπαθήσει να βρει το ρόλο του στην ομάδα. Οι δύο ξένοι, ο Μπιρτς και ο Γκριν, κατάφεραν να προσαρμοστούν αμέσως στο παιχνίδι του Ολυμπιακού και στη φιλοσοφία. Προσωπικά είμαι αισιόδοξος γιατί κατάλαβαν γρήγορα το ρόλο τους στην ομάδα και θα πάνε αρκετά καλά».

Τι μήνυμα στέλνεις στον κόσμο;

«Δεν μπορώ να πω κάτι διαφορετικό από ό,τι λέμε τα προηγούμενα χρόνια. Να έρθει να ευχαριστηθεί το μπάσκετ. Θα του προσφέρουμε ένα όμορφο δίωρο και όσο το δυνατόν πιο όμορφες στιγμές γίνεται και μακάρι στο τέλος να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι με το ταμείο».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ