ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Διεθνές φιλικό για τον Ολυμπιακό

Διεθνές φιλικό για τον Ολυμπιακό

Το τέταρτο φιλικό της προετοιμασίας του δίνει σήμερα ο Ολυμπιακός. Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα "φιλοξενήσουν" στο ΣΕΦ την τουρκική Καρσίγιακα. Το τζάμπολ της αναμέτρησης, που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, είναι προγραμματισμένο για τις 18:00.

Ένα ακόμα πολύ καλό τεστ για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, πριν από το τουρνουά στο Ηράκλειο, στα τέλη της επόμενης εβδομάδας (23-25 Σεπτεμβρίου). Με τον Έλληνα τεχνικό να περιμένει να δει κι άλλα σημάδια βελτίωσης από την ομάδα του. Κάτι που έγινε ορατό και κόντρα στον Άρη, την περασμένη Πέμπτη.

Οι "ερυθρόλευκοι" ήταν καλύτεροι σε σχέση με το αμέσως προηγούμενο φιλικό κόντρα στο Λαύριο. Παιχνίδι με το παιχνίδι ανεβάζουν στροφές, αν και έχουν ακόμα δρόμο για να φτάσουν στο επίπεδο που θέλουν και που μπορούν να αγωνίζονται, βάσει δυνατότητων.

Αλλά είπαμε, περίοδος προετοιμασίας είναι και οι προπονητές δοκιμάζουν ακόμα πολλά πράγματα. Κάτι που θα συμβεί και σήμερα το απόγευμα στο ΣΕΦ, στην αναμέτρηση με αντίπαλο την ομάδα από τα προάστια της Σμύρνης.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Εξαιρετικός και πάλι

    Εξαιρετικός και πάλι

    Ο Ολυμπιακός πάτησε γκάζι με το ξεκίνημα του 2ου δεκαλέπτου και νίκησε 86-67 την Καρσίγιακα.

  • Στο ΣΕΦ η Καρσίγιακα

    Στο ΣΕΦ η Καρσίγιακα

    Η τουρκική ομάδα έκανε εκεί προπόνηση το απόγευμα του Σαββάτου.

  • Κυριακή με Καρσίγιακα

    Κυριακή με Καρσίγιακα

    Ένα ακόμα ματς προετοιμασίας για τους πρωταθλητές Ελλάδας (σ.σ.: τζάμπολ στις 18:00).

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ