ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Προβάδισμα ο Τζέϊμς

Προβάδισμα ο Τζέϊμς

Το θέμα του αντικαταστάτη του Πάτρικ Γιάνγκ δεν έχει κλείσει ακόμα για τον Ολυμπιακό. Πολλές περιπτώσεις εξετάζονται, αλλά όπως φαίνεται μία έχει αποκτήσει μερικούς "πόντους" παραπάνω. Κι αυτή είναι του Σον Τζέιμς της Μπιλμπάο.

Ο σέντερ του Μπιλμπάο με θητεία σε αρκετές ομάδες στην Ευρώπη είναι μια καλή περίπτωση. Για πολλά χρόνια αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα του Ισραήλ με τη φανέλα της Μπνέι Χασαρόν αλλά και της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ πέρσι ήταν στην Ιταλία και το Μιλάνο (Αρμάνι).

Με ύψος 2,08 μ. είναι ένας παίκτης που μπορεί να δώσει πολλά μέσα στο καλάθι, είναι καλός στον ανασταλτικό τομέα. Φέτος με την Μπιλμπάο έχει μέσο όρο 9,8 πόντους και 5,7 ριμπάουντ έχοντας μέσο όρο 21 λεπτά ανά ματς.

Στα θετικά για τον Τζέιμς είναι πως δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής, καθώς έχει εμπειρία από την Euroleague και με την Μακάμπι Τελ Αβίβ και με την Αρμάνι Μιλάνο, ενώ είναι πολύ δυνατός στο αμυντικό κομμάτι.

Στα αρνητικά ότι είναι ένας παίκτης που βασίζεται περισσότερο στην... έκρηξη και δεν είναι και τόσο καλός στο "ένας εναντίον ενός", ούτε έχει τη δύναμη του Γιάνγκ.

Δεν είναι, όμως, η μοναδική λύση που έχουν στην "ατζέντα" του οι πρωταθλητές Ελλάδας, αλλά αυτή που μπορούν να έχουν άμεσα, καθώς είναι εύκολο να αποκτηθεί ο Τζέιμς εφόσον καταβάλουν ένα συγκεκριμένο ποσό (buy out) στην Μπιλμπάο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Αποχαιρέτησε Τζέιμς

    Αποχαιρέτησε Τζέιμς

    "Αντίο" μέσω social media είπε η Μπιλμπάο στον Αμερικανό σέντερ, που αναμένεται στην Ελλάδα

  • Έμμεση παραδοχή για Σον Τζέιμς

    Έμμεση παραδοχή για Σον Τζέιμς

    Το μυαλό του στον Ολυμπιακό έχει ο 32χρονος Αμερικανός σέντερ, σύμφωνα με τον προπονητή της Μπιλμπάο

  • Βλέπει και ΜακΛίν!

    Βλέπει και ΜακΛίν!

    Ο 27χρονος πάουερ φόργουορντ-σέντερ της Αρμάνι "παίζει" για αντί-Γιάνγκ. Το redking.gr αποκαλύπτει...

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ