ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο τεράστιος Πρίντεζης έβαλε το... κερασάκι στην μαγική βραδιά του!

Ο τεράστιος Πρίντεζης έβαλε το... κερασάκι στην μαγική βραδιά του!

Σαν να μην πέρασε μια μέρα! Στην παραμυθένια βραδιά του, ο Γιώργος Πρίντεζης υπέγραψε με μαγική κίνηση τη νίκη του Ολυμπιακού με 84-83 στο φιλικό με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ και σκόρπισε χαμόγελα στην οικογένειά του, στον κόσμο που τον αγαπά και στον σύλλογο της καρδιάς του!

Οι Πειραιώτες υποδέχθηκαν τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με πολλές και σημαντικές απουσίες, έδωσαν τη μάχη τους, καλωσόρισαν πίσω τον Τάιλερ Ντόρσεϊ και τον Σάσα Βεζένκοβ και είδαν τον "Πριντ" να παίρνει μερικά λεπτά στην τελευταία του εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα,  ο οποίος παρά την απόσυρση της φανέλας του με το Νο. 15, έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα, στην πιο ιστορική βραδιά της ζωής του. Και τρίποντο έβαλε και το νικητήριο καλάθι για το 84-83 έβαλε και στις αγκαλιές των συμπαικτών του πνίγηκε και αποθεώθηκε και από τους ΓΑΥΡΟΥΣ στις εξέδρες.

Το ματς ξεκίνησε με το πρώτο καλάθι του Βεζένκοφ μετά τον Ιούνιο του 2022, με τον Ολυμπιακό να έχει τον έλεγχο του αγώνα. Γρήγορα, όμως, η Μακάμπι ανέβασε στροφές επιθετικά και προσπέρασε με 13-18, όμως οι «ερυθρόλευκοι» έκλεισαν μπροστά στο σκορ την πρώτη περίοδο με 20-18. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι Ισραηλινοί είχαν το πάνω χέρι και κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια του σπουδαίου φιλικού προς τιμήν του Πρίντεζη στο +4 (36-40).

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στο παρκέ με τους Βιλντόζα, Ντόρσεϊ, Παπανικολάου, Βεζένκοφ, Ράιτ, με τον ΜακΚίσικ να παίρνει ακολούθως θέση στο παρκέ και να κάνει τη διαφορά. Έτρεχε στον αιφνιδιασμό, τέλειωνε τις φάσεις, ήταν σε εξαιρετική κατάσταση, μειώνοντας τη διαφορά στο τέλος της τρίτης περιόδου (60-62).

Η ανατροπή ήρθε στο τρίτο λεπτό της τέταρτης περιόδου με τον Βεζένκοφ (67-66), με το καλύτερο σενάριο που θα μπορούσε κανείς να φανταστεί να έρχεται στο φινάλε, με τον Πρίντεζη να σκοράρει αρχικά ένα τρίποντο και να αποθεώνεται και στα τελευταία δευτερόλεπτα να βάζει ένα καλάθι που μόνος αυτός θα μπορούσε για τη νίκη του Ολυμπιακού με 84-83 στο φινάλε!

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-18, 36-40, 60-62, 84-83

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ