ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η ευκαιρία του Πετρούσεφ!

Η ευκαιρία του Πετρούσεφ!

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ είναι ένα όνομα, το οποίο έχει απασχολήσει το φετινό καλοκαίρι έντονα, αναφορικά με το μέλλον του. Αυτό διότι οι φήμες «φουντώνουν» γύρω από το όνομά του και τον Ερυθρό Αστέρα. Ειδικά μετά την πορεία που είχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες με τη Σερβία.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός τον θέλει στον Πειραιά και ο Γιώργος Μπαρτζώκας πιστεύει πολύ σε αυτόν. Ήδη από την περασμένη σεζόν έδειξε αρκετά ψήγματα του πλούσιου ταλέντου του, τα οποία πρέπει να αποτελέσουν «προάγγελο» για την φετινή αγωνιστική χρονιά.

Ένας παίκτης με την ψυχολογία σε απίστευτα υψηλά επίπεδα, ειδικά μετά το χάλκινο μετάλλιο με τους «Πλάβι» στο Παρίσι. Αυτό έρχεται να προστεθεί σε χαρακτηριστικά, όπως η τρομερή του άμυνα, αλλά και η δυνατότητα για έναν πιο two-way ρόλο, αφού και στο επιθετικό κομμάτι έχει περγαμηνές.

Παρά τους τραυματισμούς του, την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ο Πετρούσεφ αποδείχθηκε καθοριστικός, σε ορισμένες περιπτώσεις, για τον Ολυμπιακό. 6,3 πόντοι και 3,3 ριμπάουντ, σε 22 αγώνες και 15:37 αγωνιστικά λεπτά. Αλλά πολλή αθόρυβη δουλειά, πέραν αυτών, την περυσινή σεζόν.

Και αυτό ο Μπαρτζώκας το θέλει και στην ομάδα της επόμενης ημέρας. Εμπιστεύεται τον Πετρούσεφ και θέλει σίγουρα κάποιον, προκειμένου να κάνει και πιο «βρώμικη δουλειά».

Το σίγουρο είναι ότι ο Πετρούσεφ γουστάρει να παίζει για τον Ολυμπιακό και προσπαθεί να το δείχνει.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ