ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Πίτερς, ο Πετρούσεφ και ο Ολυμπιακός

Ο Πίτερς, ο Πετρούσεφ και ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός της επόμενης μέρας χτίζεται βήμα-βήμα, με τις μεταγραφές να βρίσκονται στο επίκεντρο. Ειδικά αυτή του Σάσα Βεζένκοφ αποτελεί την πιο «καυτή» όλων στην μπασκετική Ευρώπη και όχι μόνο. Μαζί με άλλες περιπτώσεις, όπως αυτή του Εβάν Φουρνιέ.

Όμως ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του δεν έχουν μόνο αυτό στο μυαλό τους. Παράλληλα, σκέφτονται και τους παίκτες οι οποίοι υπάρχουν ήδη στην ομάδα και τα ονόματά τους παίζουν για κορυφαία κλαμπ, έχοντας ως πρωταρχικό στόχο το «δέσιμό» τους στον Πειραιά. Αυτό διότι μιλάμε για δύο πολύ ξεχωριστές περιπτώσεις, αυτή του Άλεκ Πίτερς, αλλά και αυτή του Φιλίπ Πετρούσεφ.

Προερχόμενος ο μεν Αμερικανός από «μαγική» χρονιά και ο δε Σέρβος αποτελώντας ένα πολύ ελπιδοφόρο πρότζεκτ, έχουν μπει στο «μικροσκόπιο» ομάδων, όπως η Μπαρτσελόνα και ο Ερυθρός Αστέρας, αντίστοιχα. Οι φήμες ολοένα και πληθαίνουν, όμως οι φίλοι του Ολυμπιακού δεν πρέπει να ανησυχούν. Και αυτό διότι και οι δύο δεσμεύονται με συμβόλαια, ενώ ο σύλλογος πρέπει να δεχθεί κάποια «τρελή» προσφορά, προκειμένου να τους αφήσει να αποχωρήσουν. Πράγμα δύσκολο, αφού ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει να έχει και τους δύο παίκτες του στο πλάι του, εν όψει της ερχόμενης σεζόν.

Από εκεί και πέρα, καμία ανησυχία δεν πρέπει να υπάρχει ούτε για τον Μόουζες Ράιτ, στου οποίου το συμβόλαιο υπάρχει buy-out από το NBA μέχρι τις 15 Ιουλίου. Ο Αμερικανός σέντερ υπολογίζεται κανονικά από τον προπονητή του Ολυμπιακού, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο χειροπιαστό ενδιαφέρον από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ