ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θρύλος είσαι! Όλα για την κούπα μέσα στο ΟΑΚΑ!

Θρύλος είσαι! Όλα για την κούπα μέσα στο ΟΑΚΑ!

Ένα πραγματικό «do or die» παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, αφού είναι αυτό που, και επίσημα, κρίνει πρωτάθλημα. Ο πέμπτος τελικός της Stoiximan Basket League, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (14/6, 21:15) είναι η τρίτη και πιθανότατα η μεγαλύτερη ευκαιρία του Θρύλου να σηκώσει το τρίτο συνεχόμενο τρόπαιο, σε αυτή τη διοργάνωση. Και μάλιστα μέσα στο σπίτι του «αιώνιου αντιπάλου» του.

Μετά τι δύο νίκες, με 84-89 στο ΟΑΚΑ και 92-86 στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός ήταν άτυχος και, σε συνδυασμό με διάφορους άλλους...εξωγενείς παράγοντες, δεν κατάφερε να κλειδώσει το πρωτάθλημα, κάνοντας δύο σερί ήττες (83-76 στο ΟΑΚΑ και 85-88 στο ΣΕΦ), όμως τώρα έχει την ευκαιρία να «ρεφάρει τη χασούρα» παίρνοντας ένα από τα πιο «μάγκικα» πρωταθλήματα της ιστορίας του.

Ο Αϊζάια Κάνααν είναι πιο «ζεστός» από ποτέ, ο Άλεκ Πίτερς θέλει μία καλή εμφάνιση πίσω από τα 6 και 75 στην πιο κρίσιμη καμπή της χρονιάς, με τους «πύργους» Μιλουτίνοφ και Πετρούσεφ να «κλέβουν» την παράσταση κάτω από τα καλάθια. Ο Γουόκαπ με τη σκληράδα του και ο «αρχηγός Κώστας Παπανικολάου με το mentality του. Όλοι θέλουν να αποδείξουν ότι αξίζουν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και να «κλείσουν πολλά στόματα».

Στην τοξικότητα των ημερών, ο Θρύλος θέλει να δίνει απαντήσεις εκεί που πρέπει. Στο παρκέ. Και αυτό καλείται να κάνει και αύριο, κόντρα σε όλους και όλα για να φέρει στον Πειραιά το 15 πρωτάθλημα και 3ο σερί της ιστορίας του.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ