ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θρύλε, γερά-γερά, πρωτάθλημα... ξανά!

Θρύλε, γερά-γερά, πρωτάθλημα... ξανά!

Το βράδυ της Τετάρτης (12/6, 21:15) η τάξη στο ελληνικό μπάσκετ θα αποκατασταθεί στο ΣΕΦ, με τον Ολυμπιακό να βλέπει μόνο νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό. Μία νίκη που θα του χαρίσει το 15ο πρωτάθλημα Ελλάδας, αφού θα έχει κάνει το 3-1 στη σειρά των τελικών της Stoiximan Basket League. Αυτός είναι ο στόχος του Θρύλου!

Στο πλευρό του Θρύλου θα βρίσκονται και χιλιάδες ΓΑΥΡΟΙ, οι οποίοι αναμένεται να κατακλύσουν το Φαληρικό γήπεδο, κάνοντας ακόμα ένα sold out. Με τη φωνή τους και τον παλμό τους θα οδηγήσουν τον Θρύλο στον τίτλο, αγνοώντας κάθε «πράσινη» πρόκληση.

Μετά τις νίκες με 84-89 στο ΟΑΚΑ και με 92-86 στο ΣΕΦ, το τρίτο παιχνίδι σημαδεύτηκε από τη διαιτητική τριάδα, που με πολλές λανθασμένες αποφάσεις έκανε «δώρο» μία νίκη στον Παναθηναϊκό, παρατείνοντας τη «στέψη» του Ολυμπιακού με το «έτσι θέλω». Μέσα σε όλα αυτά έρχονται τόσο οι εμπρηστικές δηλώσεις από πλευράς «τριφυλλιού», που σκοπό έχουν μόνο να αμαυρώσουν τους τελικούς της Stoiximan Basket League. Επιπλέον, η συκοφαντική δυσφήμιση, προς το πρόσωπο του Γιώργου Μπαρτζώκα, συνεχίζεται, με τους «καλοθελητές» να ρίχνουν ακόμα περισσότερο «λάδι στη φωτιά».

Ωστόσο, ο Θρύλος και ο σκακιστής του δεν έχουν να φοβούνται απολύτως τίποτα με αυτή την ομάδα. Η σταθερή παρουσία του Πίτερς, πίσω από τα 6,75μ., μαζί με τους «πύργους» της ρακέτας, Μιλουτίνοφ και Πετρούσεφ, έδειξαν το δρόμο στις δύο προηγούμενες νίκες, κάτι που θα πραγματοποιηθεί και τώρα. Η σκληράδα των Γουόκαπ και Παπανικολάου, μαζί με το «κρύο αίμα» του Κάνααν, μπορούν να ολοκληρώσουν στο ΣΕΦ αυτό που δεν τους άφησαν να κάνουν οι «γκρίζοι λύκοι» στο ΟΑΚΑ.

Μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και τον στρατηγό, Γιώργο Μπαρτζώκα, δεν πάνε «χαλαροί» στο ματς της Τετάρτης, κάθε άλλο. Παίκτες, προπονητής και κόσμος είναι έτοιμοι για «πόλεμο», αλλά μονάχα στις τέσσερις γραμμές του παρκέ. Πουθενά αλλού, όπως θέλουν κάποιοι άλλοι, των οποίων η «γλώσσα» φαίνεται ότι θα... κοπεί απότομα. Για άλλη μία φορά!

Και στο τέλος της βραδιάς, θα δουν και αυτοί τον Θρύλο να σηκώνει ακόμα μία «ερυθρόλευκη» κούπα. Μάγκικα και πειραιώτικα!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ