ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θρύλε, γερά, πρωτάθλημα ξανά: Για το 2-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Θρύλε, γερά, πρωτάθλημα ξανά: Για το 2-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Το πρώτο βήμα έγινε. Ο Ολυμπιακός έκανε «break» μέσα στο ΟΑΚΑ, απέναντι στον Παναθηναϊκό, χάρη στο τελικό 84-89. Τώρα, ήρθε η ώρα για το δεύτερο και πιο σημαντικό όλων.

Το βράδυ της Παρασκευής (7/6, 21:30) θα διεξαχθεί η «πράξη Νο.2» των τελικών της φετινής Stoiximan Basket League, με το αβαντάζ να είναι σαφέστατα υπέρ του Θρύλου. Όπως γίνεται αντιληπτό, ενδεχόμενη νίκη φέρνει τη σειρά στο 2-0 και τους Πειραιώτες μία... ανάσα από τον τίτλο, αλλά και τη «σκούπα».

Σύμμαχος του Ολυμπιακού ο «πύρινός» του κόσμος. Οι ΓΑΥΡΟΙ αναμένεται να κατακλύσουν το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, κάτι που φαίνεται και από το sold out που ανακοίνωσε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ. Ειδικά μετά το «σπάσιμο» της αντίπαλης έδρας, όλοι ανυπομονούν να ξαναδούν το Θρύλο να «κλείνει» κακόβουλα... στόματα, όπως και στο Μαρούσι.

Με τον Γουίλιαμς-Γκος και τον Γουόκαπ πιο αναγεννημένους από ποτέ, τον Μιλουτίνοφ και τον Πετρούσεφ... τείχη κάτω από τη ρακέτα, καθώς και τους υπόλοιπους... πολεμιστές του, ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι έτοιμος για το μεγαλύτερο «ρουά ματ» της φετινής σεζόν, απέναντι στους υπερόπτες πράσινους. Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι φέτος οι νίκες συνολικά σε ντέρμπι είναι 5-3, πράγμα που σημαίνει ότι με επικράτηση του Ολυμπιακού το σκορ... διπλασιάζεται.

Να αναφέρουμε, ότι το παιχνίδι θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ3.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ