ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η ομιλία του Σκακιστή στο ΟΑΚΑ, μετά το break! (video)

Η ομιλία του Σκακιστή στο ΟΑΚΑ, μετά το break! (video)

Επίδειξη δύναμης έκανε ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ, που «έσπασε» την έδρα του Παναθηναϊκού και έκανε το 1-0 στη σειρά των τελικών της Basket League, επικρατώντας με 84-89 και κλείνοντας πολλά στόματα που άνοιξαν «απότομα».

Λίγες στιγμές αργότερα ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στους παίκτες στα αποδυτήρια, με την "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ να δημοσιεύει την ομιλία του σε ένα βίντεο.

Ο Σκακιστής κράτησε χαμηλούς τους τόνους μετά το break και απαίτησε την ίδια προσήλωση και στα επόμενα ματς των τελικών.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θέλω να σας συγχαρώ για το ομαδικό πνεύμα που επιδείξατε. Παίξαμε ως ομάδα και ελέγξαμε τον ρυθμό του παιχνιδιού για σαράντα λεπτά. Ήταν πολύ σημαντική νίκη. Πάντα το να κερδίζεις το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι είναι σημαντικό. Όμως, ακούστε… Ήταν απλά ένα παιχνίδι. Η σειρά είναι best of five. Οπότε βάλτε τα κεφάλια κάτω και ελάτε να αντιμετωπίσουμε το επόμενο ματς με την ίδια νοοτροπία. Ελάτε να προετοιμαστούμε και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα ή τι πρέπει να αποφύγουμε, για να παίξουμε ακόμα καλύτερα την Παρασκευή».

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ