ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τανούλης: «Είναι... χρυσός για μένα τα 10 λεπτά που έπαιξα»

Τανούλης: «Είναι... χρυσός για μένα τα 10 λεπτά που έπαιξα»

Ο Ολυμπιακός πέρασε με «κατοστάρα» από τη Ρόδο, όπου επικράτησε με 100-66 του Κολοσσού, για την τελευταία αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League.

Μάλιστα, στο ματς στην έδρα του Κολοσσού, ο Γιώργος Τανούλης, στη 14η συμμετοχή του στη φετινή Stoximan Basket League, έκανε season high με τον Θρύλο στο σκοράρισμα, αφού ήταν «ξεψαρωμένος» και στα 10 λεπτά που αγωνίστηκε, έβαλε οκτώ πόντους, με 2/3 τρίποντα, ενώ έκανε και δύο κλεψίματα.

Ο νεαρός σέντερ των «ερυθρόλευκων» δήλωσε: «Πάντα το περιμένω. Η ομάδα θα παίξει το επόμενο διάστημα τους πιο σημαντικούς αγώνες της χρονιάς. Ο καθένας ξέρει το ρόλο του μέσα στην ομάδα και πάντα, νιώθω έτοιμος να βοηθήσω, δουλεύω καθημερινά. Έστω τα 10 αυτά λεπτά που έπαιξα σήμερα, για τον Ράιτ, τον Φαλ, τον Μιλουτίνοφ είναι... χρυσός. Είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να βοηθήσω και να πάρουν τα παιδιά κάποιες ανάσες. Μιλάμε για 15 καταπληκτικούς χαρακτήρες. Δεν υπάρχει κανένας που να μην είναι δίπλα μου, όλη τη χρονιά. Ο κόουτς προσπαθεί να έχει μία οικογένεια και αυτό το έχει καταφέρει. Έχουμε μέταλλο σαν ομάδα και πραγματικά το αποδεικνύουμε».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ