ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στη Ρόδο για το «διπλό»!

Στη Ρόδο για το «διπλό»!

Τον Κολοσσό Ρόδου αντιμετωπίζει εκτός έδρας ο Ολυμπιακός, την Κυριακή (12/5, 17:15) στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του Top6 Stoiximan Basket League, αλλά το... μυαλό είναι ήδη στο Final 4 του Βερολίνου, παρότι ακολουθούν δύο ματς για τα play-offs του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα γνωρίζει ότι έχει το μειονέκτημα έδρας, μέχρι τους τελικούς πρωταθλήματος, αλλά παρόλα αυτά με τον Κολοσσό θέλει να «ζεσταίνει» τις μηχανές του πριν τη μάχη στην Γερμανία (24-26 Μαΐου). Εκεί που πάμε με στόχο να τους... τρελάνουμε όλους.

Κακά τα ψέματα στο στρατόπεδο των «ερυθρόλευκων» επικρατεί κλίμα Euroleague με τη διοργάνωση να κάνει τζάμπολ στην «Mercedes-Arena» του Βερολίνου και το παιχνίδι με τον Κολοσσό προσφέρεται ως μια καλή ευκαιρία για ξεκούραση των παικτών που τράβηξαν το… κουπί όλη αυτή την σεζόν, όπως οι Μουσταφά Φαλ, Τόμας Ουόκαπ και Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Η πορεία της ομάδας όλη τη χρονιά έχει δείξει μέχρι τώρα πως ο Ολυμπιακός παίζει μπάσκετ κορυφαίου επιπέδου και η πρόκριση μέσα στην Βαρκελώνη μόνο τυχαία δεν είναι.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ