ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

H απουσία του «κοντού» και ο Ζέλσον

H απουσία του «κοντού» και ο Ζέλσον

Ο Ντάνιελ Ποντένσε συμπλήρωσε κάρτες στο ματς με τον Άρη και δεν είναι διαθέσιμος για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία.

Ένα παιχνίδι που ο Θρύλος πρέπει να αντιμετωπίσει με μεγάλη σοβαρότητα με τα υπόλοιπα και να φύγει με την νίκη με κυριαρχική εμφάνιση.

Η απουσία του Πορτογάλου εξτρέμ δεν αποκλείεται να ενεργοποιήσει την είσοδο στη βασική ενδεκάδα του συμπατριώτη του Ζέλσον Μαρτίνς. Έχοντας επιστρέψει από τον τραυματισμό του, ο Μαρτίνς δείχνει πως βρίσκει τα πατήματά του παίρνοντας χρόνο συμμετοχής τόσο κόντρα στην ΑΕΚ στην Opap Arena , παίζοντας για 29 λεπτά στη θέση του Γιώργου Μασούρα, όσο και με τον Άρη για 19 λεπτά αντικαθιστώντας τον συμπατριώτη του.

Ο Μαρτίνς είναι από τους παίκτες που πρέπει να ενεργοποιηθούν, αφού και η συνέχεια είναι δύσκολη, αλλά το κυριότερο, έχει την ποιότητα να δώσει αυτά που χρειάζεται στο παιχνίδι του ο Ολυμπιακός.

Ήταν άτυχος με τον τραυματισμό του κόντρα στον Παναιτωλικό λίγη ώρα αμέσως μετά την είσοδό του και ενώ είχε προλάβει να είναι αυτός που έφερε την ισοφάριση.

Με δεδομένο ότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη, ο Μαρτίνς μπορεί να δώσει ανάσες και στον Μασούρα που λογικά είναι αυτός που θα πάρει τη θέση του Ποντένσε κόντρα στη Φενέρμπαχτσε (ο «κοντός» είναι τιμωρημένος λόγω καρτών και σε αυτό το ματς).

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ