ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πετρούσεφ: «Παίξαμε πιο σκληρά στο δεύτερο ημίχρονο, καταπληκτικός ο κόσμος»

Πετρούσεφ: «Παίξαμε πιο σκληρά στο δεύτερο ημίχρονο, καταπληκτικός ο κόσμος»

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μία μεγάλη νίκη μετά από ένα πραγματικό ντέρμπι με τη Μονακό με 75-73, για την 19η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ μίλησε στη Nova μετά την μεγάλη νίκη επί των Μονεγάσκων και είπε το εξής:

”Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα, ο πρώτος γύρος δεν πήγε όπως περιμέναμε, αλλά τώρα πήραμε τέσσερις σερί νίκες και ανεβαίνουμε στη βαθμολογία, για να παλέψουμε για το πλεονέκτημα έδρας. Από αυτά που έχω δει, οι φίλαθλοί μας είναι ίσως οι καλύτεροι στην Ευρώπη, μας βοήθησαν πολύ απόψε.

Πήραμε τον χρόνο μας στην επίθεση, γιατί στη αρχή βιαζόμασταν, στην άμυνα δεν ήμασταν τόσο καλοί, αλλά βελτιωθήκαμε στην συνέχεια, κάναμε καλή δουλειά, μπήκαν και τα σουτ και κερδίσαμε. Έχουμε τους παίκτες να πάρουν τα κρίσιμα σουτ, απόψε το έκαναν οι ΜακΚίσικ και Κάνααν. Πάντα ψάχνουμε το καλύτερο δυνατό σουτ, απόψε είχαμε μερικούς παίκτες να το κάνουν, πάντα υπάρχει και ένας διαφορετικός να βγει μπροστά.

Νιώθω όλο και καλύτερα σε κάθε ματς, ήμουν λίγο εκτός φόρμας όταν ήρθα, το τιμ έκανε τρομερή δουλειά. Τώρα προσπαθώ να μπω στη ομάδα, που παίζει εδώ και καιρό μαζί. Ξεκινάω από την άμυνα, έχουμε μέγεθος με τους Φαλ-Μιλουτίνοφ, προσπαθώ να βρω ρυθμό στην επίθεση, ψάχνοντας τις καλύτερες αποφάσεις. Πιστεύω πως κάνω καλή δουλειά στην άμυνα και ψάχνω πατήματα στην επίθεση.

Έχω έρθει πολλές φορές στην Ελλάδα, αλλά τώρα μένω εδώ. Είχα πει πως η πιο ωραία πόλη που έμεινα ήταν η Κωνσταντινούπολη, όμως τώρα θα πω την Αθήνα. Έχει τα πάντα, η κουλτούρα εδώ μοιάζει με την σερβική, μου αρέσει η θάλασσα, ο καιρός. Όλα είναι ωραία”.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ