ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έβγαλε προσωπικότητα!

Έβγαλε προσωπικότητα!

Ο Ολυμπιακός απέδειξε και απέναντι στην Αρμάνι, στο μας της Παρασκευής στο ΣΕΦ, ότι δεν είναι… μονοδιάστατος, στο παιχνίδι του. Κάθε άλλο. Μιλάμε για ομάδα με πολλαπλά σχέδια, τα οποία ανά πάσα στιγμή είναι σε θέση να… θέσει σε εφαρμογή και να εκτελέσει. Κυρίως το δεύτερο. Να εκτελέσει άριστα αυτά τα οποία σχεδιάζει ο προπονητής. Φάνηκε και στη νέα, μεγάλη νίκη του, επί της Αρμάνι, στο ΣΕΦ.

Ο Θρύλος είχε σωστά αντανακλαστικά, έδειξε χαρακτήρα, νοοτροπία νικητή και δεν χαρίστηκε στους Ιταλούς. Με όλους τους παίκτες να βάζουν το λιθαράκι τους για να μπει ιδανικά στη νέα χρονιά η ομάδα.

Μιλάμε για μια ομάδα ικανή, δεμένη, η οποία μάλιστα ακόμη δεν έχει καταφέρει να παίξει το 100% του μπάσκετ, το οποίο μπορεί να παίξει. Ο Ολυμπιακός έχει ακόμη δρόμο μπροστά του, για να γίνει αυτό που μπορεί. Αυτό που θα τον οδηγήσει στην οκτάδα, στο Final 4, γιατί όχι και… μέχρι τέλους.

Η ικανότητα του Ολυμπιακού να αναδεικνύει διαρκώς πρωταγωνιστές, είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα της ομαδικότητας. Της ομαδικής δουλειάς, που γίνεται στο σύνολο των παικτών. Πάνω από όλους είναι μόνο ο προπονητής, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να δείχνει ότι μπορεί να πάρει από τον κάθε παίκτη, τον απολύτως καλύτερο εαυτό του.

Τώρα σε λιγότερο από 48 ώρες ο Ολυμπιακός έχει την πρόκληση να φτάσει στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη του για πρώτη φορά φέτος και να πάρει ακόμα μεγαλύτερη βαθμολογική ώθηση πριν την νέα διπλή αγωνιστική στην Ισπανία.

Ένα παιχνίδι στη περίοδο που βρισκόμαστε ούτε σου φτιάχνει οριστικά τη ζωή, ούτε σε καταστρέφει, αλλά θα είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό να πετύχει την τέταρτή του συνεχόμενη νίκη. Θα πάει ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ