ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Φιέστα με 5άρα

Φιέστα με 5άρα

...του ΝΙΚΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσαν οι Νέοι του Ολυμπιακού τη φετινή χρονιά. Με τον καλύτερο τρόπο. Με μια ακόμα κούπα από τις πολλές που έχουν σηκώσει φέτος οι "ερυθρόλευκοι". Φινάλε στο πρωτάθλημα με το Θρύλο να συντρίβει 5-0 τον Ηρακλή, την ομάδα που την περασμένη Τετάρτη του σταμάτησε το αήττητο σερί που "έτρεχε" στο πρωτάθλημα.

Στο ματς που προηγήθηκε της φιέστας για την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου και πέμπτου στην ιστορία πρωταθλήματος, στην κατηγορία των Νέων, από τη μεγαλύτερη ελληνική ομάδα. Οι "ερυθρόλευκοι" προσέφεραν "πλούσιο" θέαμα και στο τελευταίο τους ματς, ικανοποιώντας τον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες.

Ο Ανδρούτσος άνοιξε το σκορ στο 5’, για να έρθει ο Τόλι στο φινάλε του πρώτου 45λεπτου και να σκοράρει, σημειώνοντας το 2-0. Άλλα τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Αρχικά με τον Μανθάτη, με το... καλημέρα στην επανάληψη (46’), με τον Λάτσι να κάνει το 4-0 ένα λεπτό αργότερα (47’) και τον Ανδρούτσο, λίγα λεπτά πριν το φινάλε του ματς (86’) να διαμορφώνει το τελικό 5-0!

Στο 74' ο Ηρακλής έχασε πέναλτι, με τον Αμαραντίδη να αστοχεί από την "άσπρη βούλα" για να σημειώσει το γκολ της... τιμής (άουτ)...

Ολυμπιακός Κ20: Σταματόπουλος, Σάλιακας, Νικολάου, Ρέτσος, Τόλι, Μεγαρίτης (78' Δερμιτζάκης), Μανθάτης, Πλέγας, Ανδρούτσος, Λάτσι (65' Κηπουρός), Βρουσάι (53' Κιρτζιαλίδης).

Ηρακλής Κ20: Ηλιάδης, Κασαπίδης, Χουζούρης, Στραντζάλης, Καρβούνης, Αμαραντίδης, Ρότα, Μεζίνη, Συμεωνίδης, Μπικιάρης, Δούμτσιος.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ