ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Για το αήττητο

Για το αήττητο

Η ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού μπορεί να κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα μετά την εμφατική νίκη επί της Καλλονής με 8-2, όμως οι αγωνιστικές υποχρεώσεις συνεχίζονται. Οι "ερυθρόλευκοι" θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή (11:00) εκτός έδρας τον Πανιώνιο στη Γλυφάδα, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Φυσικά η ομάδα του Βασίλη Βούζα έχει κίνητρο. Οι Πειραιώτες επιθυμούν διακαώς να διατηρήσουν το αήττητο μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος και γι' αυτό κόντρα στους "κυανέρυθρους" θα τα δώσουν όλα για να πάρουν ένα ακόμη "τρίποντο". Μάλιστα με νίκη, θα αυξηθεί η διαφορά στο +12 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει δώσει 29 αγώνες.

Να θυμίσουμε πως οι Νέοι του θρύλου, μετά από 26 αναμετρήσεις, μετρούν 24 νίκες και μόλις δύο ισοπαλίες, πραγματοποιώντας και φέτος εξαιρετική σεζόν. Από την πλευρά του ο Έλληνας τεχνικός δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, ενώ ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να παρουσιαστούν όπως πρέπει κόντρα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης και να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Πρωταθλητές με 8άρα!

    Πρωταθλητές με 8άρα!

    Το κατέκτησαν και μαθηματικά οι Νέοι. Εξαιρετική μπάλα, σούπερ θέαμα στο Ρέντη.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ