ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κοντά στους πρόσφυγες...

Κοντά στους πρόσφυγες...

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε για ακόμη μια φορά η Σχολή του Θρύλου στη Θεσσαλονίκη. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές μαζί με τους προπονητές τους και τους γονείς οι οποίοι έχουν δημιουργήσει και τη "Λέσχη Φίλων Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης" επισκέφτηκαν για 3 ημέρες (18-20/3) το Χέρσο του Κιλκίς, όπου έχει δημιουργηθεί hot spot προκειμένου να βοηθήσουν τους πρόσφυγες.

Η αποστολή της Σχολής μαζί και με τον Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη και τον Διευθυντή Γιάννη Γούναρη πρόσφεραν ρούχα, τρόφιμα και άλλα είδη στους πρόσφυγες, ενώ οι νεαροί ποδοσφαιριστές έπαιξαν το αγαπημένο τους άθλημα με τα νεαρά προσφυγόπουλα. Η Σχολή του Θρύλου έδωσε χαρά στους δοκιμαζόμενους πρόσφυγες και θα συνεχίσει την δράση της προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Ολυμπιακός είναι πάντα "δίπλα" στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, δείχνοντας πως είναι κάτι παραπάνω από μια μεγάλη ομάδα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Σεμπά, Ερνάνι χάρισαν ελπίδα!

    Σεμπά, Ερνάνι χάρισαν ελπίδα!

    Οι δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού συμμετείχαν στη σημερινή διανομή φαγητού και ρούχων στους πρόσφυγες, στο λιμάνι του Πειραιά

  • Πάντα δίπλα στους πρόσφυγες

    Πάντα δίπλα στους πρόσφυγες

    Το απόγευμα οι Ερνάνι και Σεμπά θα βρεθούν στο λιμάνι του Πειραιά, όπως έκαναν προ λίγων ημερών Τσόρι και Ρομπέρτο, συμμετέχοντας στη διανομή φαγητού-ρούχων από την πλευρά του Ολυμπιακού. Μια ακόμα κίνηση προς τους ανθρώπους που δοκιμάζονται καθημερινά.

  • Το μεγαλείο του Θρύλου!

    Το μεγαλείο του Θρύλου!

    Για 18η μέρα στη σειρά ο Ολυμπιακός βρέθηκε δίπλα στους πρόσφυγες μοιράζοντας τρόφιμα και ρούχα.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ