ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οικονομική ενίσχυση στο "Παιδικό χωριό SOS"

Οικονομική ενίσχυση στο

Το "Παιδικό χωριό SOS" επισκέφθηκε η Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στη Βάρη προσφέροντας αγάπη, χαμόγελα και δώρα.

Παράλληλα η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο πρόεδρος της, Βαγγέλης Μαρινάκης, προσέφεραν οικονομική ενίσχυση στο ένα από τα συνολικά τέσσερα "Παιδικά χωριά SOS", που υπάρχουν στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, οι προπονητές της Σχολής μαζί με τους μικρούς ποδοσφαιριστές, αλλά και τους γονείς τους, μαζί φυσικά με τον επικεφαλής της Σχολής, Γιώργο Αγγελάκη βρέθηκαν σ' αυτό της Βάρης μοιράζοντας πολλά ρούχα και δώρα στα περισσότερα από 60 παιδιά που βρίσκονται εκεί.

Παράλληλα, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ και ο πρόεδρός της, Βαγγέλης Μαρινάκης, ενίσχυσαν οικονομικά το ίδρυμα, καθώς συντηρείται από χορηγίες, ούτως ώστε να μπορέσει να συνεχίσει να προσφέρει το σημαντικό κοινωνικό του έργο.

Μάλιστα, η διοίκηση του "Παιδικού χωριού SOS" ευχαρίστησε την ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη βοήθεια της, αλλά και προσωπικά τον Βαγγέλη Μαρινάκη με επιστολή, ενώ παράλληλα το προσωπικό εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πράξη αυτή της Σχολής Βάρης. Αξίζει να σημειωθεί, πως στο ίδρυμα παρευρέθη και ο Διευθυντής του Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού, Βασίλης Νάνος, που βρίσκεται πάντα δίπλα σε όσους το χρειάζονται και βοηθάει.

Ο επικεφαλής της Σχολής, Γιώργος Αγγελάκης τόνισε, αναφορικά με τη συγκεκριμένη επίσκεψη:

"Για εμάς όλους και ειδικά για τα παιδιά αυτή η επίσκεψη είναι ένα μάθημα ζωής. Σας ευχαριστούμε που μας δεχτήκατε. Είμαστε πάντα δίπλα σας αρωγοί σε κάθε σας ενέργεια. Ο Ολυμπιακός είναι κάτι παραπάνω από μια ομάδα. Έχει όραμα και τον Πρόεδρο του τον κ. Μαρινάκη ο οποίος είναι μπροστάρης σε τέτοιες ενέργειες και ειδικά όταν αυτές αφορούν παιδιά".

Εξίσου σημαντική κίνηση, ήταν, πως η Σχολή Βάρης γνωστοποίησε στους εκπροσώπους του Παιδικού Χωριού, πως όσα από τα παιδιά επιθυμούν, μπορούν να μάθουν δωρεάν από κοντά τα μυστικά του ποδοσφαίρου, στις εγκαταστάσεις της Σχολής.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Ενίσχυση στα

    Ενίσχυση στα "Μοναδικά χαμόγελα" της Κύπρου

    Για 5η διαδοχική χρονιά η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο πρόεδρός της, Βαγγέλης Μαρινάκης, στέκονται δίπλα στον Σύνδεσμο "Μοναδικά Χαμόγελα" ενισχύοντας τον οικονομικά

  • Επίσκεψη αγάπης στον

    Επίσκεψη αγάπης στον "Άγιο Κήρυκο" (photos)

    Αγάπη και οικονομική ενίσχυση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός προσέφερε η Σχολή Ποδοσφαίρου των "ερυθρόλευκων" της Τροιζηνίας στο Ειδικό Σχολείο Γαλατά, "Άγιος Κήρυκος"

  • Επίσκεψη αγάπης στα Καμίνια (video)

    Επίσκεψη αγάπης στα Καμίνια (video)

    Την Πειραϊκή Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ στα Καμίνια επισκέφτηκε αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού μοιράζοντας αγάπη και δώρα και παράλληλα προσφέροντας οικονομική ενίσχυση

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ