ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Δύο στα δύο» για την Κ17 του Θρύλου!

«Δύο στα δύο» για την Κ17 του Θρύλου!

Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε η ομάδα Εφήβων του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα Super  League Κ17, καθώς νίκησε τον Άρη με 2-0 στο Ρέντη για την 5η αγωνιστική, υπό το βλέμμα των Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και Σωτήρη Συλαϊδόπουλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή και δημιούργησαν καλές προϋποθέσεις για να ανοίξουν το σκορ.

Στο 28′ ο Μπάνος που είχε προωθηθεί, μετά από στατική φάση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη διαχειρίστηκε τον αγώνα και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ με σημαντικότερες εκείνες του Μουγγού και του Κότσαλου.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να «σφραγίσει» τη νίκη στο 70ο λεπτό, όταν ο Κότσαλος είδε την κίνηση του Κάπελα στην πλάτη της άμυνας και ο τελευταίος με όμορφο τελείωμα νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 2-0.

Επόμενος αγώνας για την Κ17 του Θρύλου είναι με αντίπαλο τον Ατρόμητο εκτός έδρας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δ. Μαυρογενίδης): Νικολαΐδης, Μπάνος (59′ Αβραμούλης), Καππάτος, Ποτουρίδης, Νουχάι, Μωϋσιάδης (65′ Γεωργούλας), Σιώζιος (65′ Βενέτης), Λάνα, Μιχαηλίδης (46′ Κότσαλος), Κάπελας, Μουγγός (80′ Στεφανίδης).

Άρης (Θ. Ματελόπουλος): Νικολακίδης, Μαυρόπουλος, Σαλτσογλίδης, Σαχινίδης, Καπακτσόγλου, Ντόου, Βοριαζίδης, Μπαζούκης, Μοσχόπουλος, Παπασαραφιανός, Καραπαναγιωτίδης.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ