ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι «μπέμπηδες» του Θρύλου ζουν το όνειρό τους

Οι «μπέμπηδες» του Θρύλου ζουν το όνειρό τους

Έπος, θρίαμβος, τεράστια επιτυχία για την ταλαντούχα ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, που έγραψε ιστορία, με την πρόκριση στο Final-4 του UEFA Youth League. Με επική «τριάρα» (1-3) επί της παντοδύναμης Μπάγερν Μονάχου στο Bayern Campus, στον νοκ άουτ προημιτελικό, η Κ19 του Θρύλου πέρασε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του κορυφαίου θεσμού.

Η συμμετοχή στην τετράδα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης Κ19 είναι μια ιστορική πρόκληση για όλη την «ερυθρόλευκη» οικογένεια. Για να καταλάβετε, οι Πειραιώτες βρίσκονται 180 λεπτά μακριά, από την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τροπαίου στο ποδόσφαιρο!

Μπορεί τα «λιοντάρια» του Ολυμπιακού να μην τα καταφέρουν στη συνέχεια, να μην φτάσουν ως το τέλος της… διαδρομής του UEFA Youth League, ωστόσο μπορούν να ονειρεύονται, δικαιολογημένα. Και πέραν του τίτλου του UEFA Youth League, οι πιτσιρικάδες του Θρύλου μπορούν να ονειρεύονται την καριέρα τους, φυσικά συνεχίζοντας τη σκληρή δουλειά που κάνουν, καθημερινά, στο υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο του Ρέντη. Εξάλλου, το «μότο» των «ερυθρόλευκων» και του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι: «We keep on dreaming (συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε)».

Η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου δεν βρίσκεται τυχαία στις τέσσερις καλύτερες του UEFA Youth League, του αντίστοιχου Champions League σε επίπεδο Νέων. Τα «συστατικά» της Κ19 των Πειραιωτών είναι, πέρα από το αδιαμφισβήτητο ταλέντο: ταπεινότητα, εργατικότητα, όνειρα, νοοτροπία, παρέα, αγάπη για το ποδόσφαιρο και φυσικά, DNA. DNA Ολυμπιακού!

Η διοίκηση και το σταφ του Θρύλου επενδύουν στην Ακαδημία, δουλεύοντας με επαγγελματισμό και στα πρότυπα κορυφαίων ομάδων. Για αυτό και η Κ19 των Πειραιωτών συγκαταλέγεται -και επίσημα πλέον- ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη, τίποτα τυχαία σε αυτή τη ζωή.

Τα «λιοντάρια» ζουν το όνειρό τους και γεμίζουν με αισιοδοξία, χαρά, συγκίνηση και υπερηφάνεια όλη την «ερυθρόλευκη» οικογένεια.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ