«Ερυθρόλευκη» συνάντηση με παλιούς... γνώριμους στο Βελιγράδι!

Απεσταλμένος στο Βελιγράδι: Αντώνης Αντωνίου

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για το Final-8 του LEN Champions League στο Βελιγράδι και μία ημέρα πριν από το μεγάλο ραντεβού του ευρωπαϊκού πόλο, ο Ίγκορ Μιλάνοβιτς πραγματοποίησε τις τελευταίες δοκιμές, το απόγευμα, στο Βελιγράδι στην προετοιμασία για το μεγάλο ματς στον προημιτελικό κόντρα στη Νόβι Μπέογκραντ (31/5, 18:00).

Μάλιστα, ο πρόεδρος του Θρύλου έδωσε το «παρών» στην πισίνα «Sportski Centar 11. April» και παρακολούθησε από κοντά την τελευταία προπόνηση της ομάδας του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς, ενόψει της πρεμιέρας του Final-8 του Champions League.

Nα σημειωθεί ότι, πολλούς... παλιούς γνωστούς συνάντησε η αποστολή του Θρύλου στη Σερβία, στο πλαίσιο του Final-8 του Champions League. Στο ξενοδοχείο που έχουν καταλύσει οι αποστολές των ομάδων, οι «ερυθρόλευκοι» συνάντησαν πρώην συμπαίκτες τους και συγκεκριμένα, τους Σκουμπάκη, Βλαχόπουλο (Νόβι Μπέογκραντ), Αργυρόπουλο (Φερεντσβάρος), Κάκαρη και Γιόκοβιτς (Γιουγκ), καθώς και τον άλλοτε βοηθό προπονητή του Θοδωρή Βλάχου, Χρβόγε Κόλιανιν (Γιουγκ).

Αποδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο, πως ο Θρύλος βρίσκεται στην ελίτ του ευρωπαϊκού πόλο και φυσικά κανείς δεν μπορεί να λησμονεί τη σημασία αυτού του Συλλόγου, που πάντα συγκέντρωνε και θα συνεχίζει να συγκεντρώνει την αφρόκρεμα των παικτών που έχουν αγωνιστεί για εκείνον σε τόσες σπουδαίες διοργανώσεις.