"Σταθερά στη διεκδίκηση μεταλλίων"

Χάλκινο μετάλλιο για την Ελλάδα στο Super Final του World League και μια ακόμα σημαντική διάκριση για την εθνική πόλο Ανδρών. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την Ολυμπιάδα στο Ρίο, που ακολουθεί στις αρχές Αυγούστου. Το σημαντικό, όμως, είναι πως η Ελλάδα είναι πάντα στο βάθρο, στις τελευταίες μεγάλες διοργανώσεις. Κάτι που υπογράμμισε και ο Θοδωρής Βλάχος.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, αναφερόμενος στην τελική φάση του World League αλλά και τους Ολυμπιακούς Αγώνες που ακολουθούν, σχολίασε πως "Η Ελλάδα στις τρεις τελευταίες μεγάλες διοργανώσεις βρίσκεται σταθερά στη διεκδίκηση των μεταλλίων. Αυτός είναι πάντα ο στόχος και το κάνουμε συστηματικά τα τελευταία χρόνια. Όσον αφορά το τουρνουά, με εξαίρεση τα δύο άτυχα ξεκινήματα σε ημιτελικό και μικρό τελικό, εκ των οποίων μόνο το ένα μας στοίχισε τελικά, κάναμε ένα θαυμάσιο τουρνουά. Είχαμε κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών, αλλά δώσαμε δυνατά παιχνίδια κόντρα σε ανταγωνιστικές ομάδες".

Αναφορικά με τη συνέχεια και την Ολυμπιάδα που είναι μπροστά, επισήμανε ότι "Επιστρέφουμε πλέον στην Ελλάδα και από την πρώτη ημέρα θα βρισκόμαστε στην πισίνα για προπόνηση. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι, ώστε να πετύχουμε μια διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Εκεί θα πάμε κοιτώντας παιχνίδι με παιχνίδι κι όπου μας βγάλει".