Κάνουν τον Θρύλο ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ!

Δύο εντυπωσιακές μεταγραφές ολοκλήρωσε νωρίτερα η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, όπως σας ενημερώσαμε σχετικά. Ο Ισπανός Άλμπερτ Εσπανιόλ και ο Κροάτης Άντρο Μπούσλιε ήρθαν στον Θρύλο για να τον ανεβάσουν μαζί με τους υπόλοιπους πολίστες στην κορυφή της Ευρώπης.

Όσοι ασχολούνται με το πόλο τους ξέρουν πολύ καλά. Έχουν τόσο μεγάλες και τόσο πολλές επιτυχίες, στοιχείο που από μόνο του λέει πολλά.

Τι στοιχεία έχουν, όμως, τα δύο νέα αστέρια του Θρύλου; Πάμε να κάνουμε μία μικρή ανάλυση.

Ο Εσπανιόλ αγωνίζεται ως Περιφερειακός και είναι πολύ γρήγορος, κολυμπάει πολύ γρήγορα. Αγωνιστικά, το στυλ του θυμίζει κάτι από Φουντούλη, έχοντας και μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα. Πρόκειται για μία πολύ ποιοτική προσθήκη, που ανεβάζει κατά πολύ την ποιότητα του Θρύλου.

Όσον αφορά τον Μπούσλιε, ο Κροάτης είναι θηρίο. Πραγματικά, όμως! Έχει ύψος 2 μέτρα και βάρος 115 κιλά και είναι εξαιρετικός αμυντικός. Πραγματικός... ογκόλιθος, που κάνει ζόρικη τη δουλειά των αντιπάλων. Σίγουρα είναι καλύτερος του Σμιθ που έπαιξε πέρσι στον Ολυμπιακό και έρχεται να ενισχύσει το ήδη πολύ δυνατό ρόστερ των νταμπλούχων Ελλάδας.

Και οι δύο είναι ενεργά μέλη της Ισπανίας και της Κροατίας και έρχονται στον Θρύλο για να σηκώσουν κι άλλο Τσάμπιονς Λιγκ, μιας και οι δύο έχουν από μία κατάκτηση.

Η απόκτησή τους κάνει τον Θρύλο ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ. Τεράστιες κινήσεις από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό και τον Πρόεδρό του, Μιχάλη Κουντούρη.