Η "ερυθρόλευκη" αποστολή επέστρεψε

Το μεγάλο ταξίδι που ξεκίνησε τον περασμένο Οκτώβρη για τον Ολυμπιακό από την Ουγγαρία και την αναμέτρηση με την Έγκερ τέλειωσε απόψε. Ήταν 28/10/2015 όταν ο Θρύλος αντιμετώπισε, εκτός έδρας, την ουγγρική ομάδα, στην αφετηρία της φάσης των ομίλων του LEN Champions League.

Οι "ερυθρόλευκοι" έφτασαν μέχρι το τέλος, αλλά δεν κατάφεραν να το πάνε εκεί που ήθελαν, δηλαδή να κατακτήσουν την κορυφή της Ευρώπης. Αλλά το σίγουρο είναι ένα. Το μόνο που μπορούν να αισθάνονται όλοι για αυτή την ομάδα είναι υπερηφάνεια. Διότι έκανε μια απίστευτη αήττητη πορεία, έφτασε στον τελικό έχοντας πετύχει σχεδόν μόνο νίκες -υπήρξαν και 3 ισοπαλίες σε 41 ματς- αλλά δεν το σήκωσε.

Λογικό είναι να υπάρχει πικρία για το... φινάλε, αλλά το σίγουρο είναι ένα. Αυτή η ομάδα έχει παρόν, αλλά έχει και μέλλον, λαμπρό μέλλον. Οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν την Κυριακή το βράδυ, λίγο μετά τις 21:00, από τη Βουδαπέστη, αλλά αυτό το ταξίδι είναι το τελευταίο τους, από την Ουγγαρία, όπου επιστρέφουν χωρίς μια κούπα.

Αυτός ο Θρύλος είναι ομάδα για πολύ μεγάλα πράγματα. Και την επόμενη χρονιά, με το Final-6 εκ νέου στη Βουδαπέστη, οι "ερυθρόλευκοι" θα κάνουν ό,τι δεν πέτυχαν φέτος. Δεν θα φτάσουν απλά στον τελικό και θα ηττηθούν στις λεπτομέρειες. Θα πάρουν τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης. Να είστε σίγουροι για αυτό!