"Μακάρι του χρόνου να το πάρουμε εμείς" (audio)

Μπορεί όλοι στον Ολυμπιακό να είναι στεναχωρημένοι με το χαμένο ευρωπαϊκό, υπάρχει όμως ένα κλίμα αισιοδοξίας για την επόμενη μέρα. Και αυτό γιατί το μέλλον αυτής της ομάδας είναι λαμπρό, όπως δήλωσε στο redking.gr ο Βαγγέλης Δελακάς.

"Δυστυχώς δεν είχε το φινάλε που θέλαμε. Ήταν μία ήττα που νομίζω κρίθηκε από τον παίκτη παραπάνω. Και οι δύο ομάδες θέλαμε το κύπελλο, αλλά στις λεπτομέρειες το χάσαμε. Νομίζω η χρονιά ήταν καταπληκτική, με νταμπλ στην Ελλάδα και αήττητο στην Ευρώπη, μέχρι και την τελευταία ήττα. Ένα πολύ μεγάλο μπράβο σε όλους τους παίκτες, τους προπονητές, την διοίκηση και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς που ήρθαν και βοήθησαν αυτό το διήμερο με τις φωνές τους, έτσι ώστε να παίξουμε κι εμείς όσο καλύτερα μπορούμε".

Για το μέλλον του Ολυμπιακού: "Βέβαια το μέλλον της ομάδας είναι λαμπρό. Έχει μικρούς σε ηλικία παίκτες. Μακάρι του χρόνου να είμαστε και πάλι στο Final6, να κάνουμε πάλι μία τέτοια πορεία και να κατακτήσουμε εμείς το κύπελλο. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε να κάνουμε είναι η προπόνηση μας όλο τον χρόνο για το καλύτερο για τον Ολυμπιακό".