Ολυμπιακός: Στο Βελιγράδι για τη ματσάρα

Μετά την άνετη νίκη με 27-4 επί του Άρη στο Παπαστράτειο, για την 5η αγωνιστική της Α1, η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού στρέφει την προσοχή της στην Ευρώπη. Η αποστολή του Θρύλου βρίσκεται στη Σερβία, όπου την Τρίτη το βράδυ (9/11, 20:45, ΕΡΤ3) αντιμετωπίζει τη Νόβι Μπέογκραντ, στην πρώτη πολύ δυνατή μονομαχία της πρώτης σεζόν, για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Στην πρεμιέρα, ο Ολυμπιακός του Θοδωρή Βλάχου είχε νικήσει εύκολα με 20-9 τη Ντιναμό Τιφλίδας και θέλει να κάνει το 2/2 στη διοργάνωση. Άλλωστε, ο Θρύλος στοχεύει ψηλά φέτος στην Ευρώπη.

Να σημειωθεί πως δεν βρίσκεται στο Βελιγράδι με την «ερυθρόλευκη» αποστολή ο Γιώργος Δερβίσης, ο οποίος θα εκτίσει τη 2η αγωνιστική της ποινής του, αλλά και ο Γιάννης Σύρμας.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Μάρκο Μπίγιατς, Αχιλλέας Γραμματικός, Τζούρο Ράντοβιτς, Ντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Κωνσταντίνος Γούβης, Νίκος Γκίλλας, Άντρο Μπούσλιε, Κώστας Μουρίκης, Φίλιπ Φιλίποβιτς, Θανάσης Χρυσοσπάθης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Μανώλης Ζερδεβάς, Κωνσταντίνος Μαθιόπουλος.