"Μεγάλη θέληση για διάκριση"

Ο πρώτος στόχος ήταν η πρόκριση στο Final-6 και ο δεύτερος η πρώτη θέση στον όμιλο. Ο Ολυμπιακός τα πέτυχε όλα και πλέον είναι στη Βουδαπέστη με στόχο την υπέρβαση. Με τον Γιάννη Φουντούλη να περιμένει πως οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα δείξουν και εδώ το καλό τους πρόσωπο, αυτό που παρουσίασαν σε όλα τα ματς στην Ευρώπη και το LEN Champions League.

Ο περιφερειακός του Θρύλου υπογράμμισε πως "Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε, στην τελική φάση της διοργάνωσης. Είναι κάτι για το οποίο παλεύουμε χρόνια. Καταφέραμε και τερματίσαμε πρώτοι στον όμιλο κι αυτό μας δίνει ένα μικρό πλεονέκτημα, ότι δεν θα αγωνιστούμε στον προημιτελικό. Ελπίζουμε την Παρασκευή να είμαστε απόλυτα έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε τη Ζόλνοκ ή την Μπαρτσελονέτα, με στόχο να προκριθούμε στον τελικό. Κάτι που είναι στο μυαλό μας όλη τη χρονιά. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ για να το πετύχουμε".

Σε τι βαθμό ετοιμότητας βρίσκεται η ομάδα, με βάση την εικόνα που έχει δείξει το τελευταίο διάστημα;

"Έχουμε ένα δείγμα της ομάδας. Στα παιχνίδια του Champions League, ειδικά στο τελευταίο με την Έγκερ, ίσως δεν ήταν τόσο καλό όσο τα προηγούμενα. Είχαμε στο μυαλό μας τους τελικούς τους πρωταθλήματος κι εκείνον του Κυπέλλου και προετοιμαζόμασταν για αυτούς, καθώς η πρώτη θέση είχε ξεκαθαρίσει. Και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο δείξαμε μια πάρα πολύ καλή εικόνα. Τώρα στα παιχνίδια αυτά, στη Βουδαπέστη, που είναι πολύ πιο σημαντικά πρέπει να δείξουμε τις δυνατότητές μας και τη θέληση για να διακριθούμε".