REDKING

«Αυτό που θέλαμε το πήραμε»

«Αυτό που θέλαμε το πήραμε»

Χαμηλούς τόνους κρατάει ο Θοδωρής Βλάχος παρά τη νίκη του Ολυμπιακού στο Λαιμό επί της Βουλιαγμένης και τόνισε πως ήταν μία δίκαιη νίκη. «Είχε δυο όψεις το παιχνίδι. Τα πρώτα δυο οκτάλεπτα, παρότι ήταν ένας τελικός ένα ντέρμπι, νομίζω ότι μετά εμείς, ήμασταν πολύ καλύτεροι στην άμυνά μας. Δεν δεχθήκαμε τα γκολ όπως στα δυο πρώτα οκτάλεπτα, από το φουνταριστό, είχαμε λύσεις στην επίθεση και πιστεύω ότι πετύχαμε μια καθαρή νίκη.

Είναι απλά μια νίκη και τίποτα παραπάνω. Θέλουμε  να μείνουμε συγκεντρωμένοι όσο γίνεται πιο πολύ, όσες μέρες διαρκέσει αυτή η σειρά για το στόχο μας, ο οποίος είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Δεν πιστεύω ότι θα είναι εύκολο.

Νομίζω ότι πρέπει να ξεχάσουμε αμέσως τι συνέβη σήμερα, αυτό που θέλαμε το πήραμε. Δεν είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε το δεύτερο παιχνίδι εδώ για να επανακτήσουμε το πλεονέκτημα έδρας, γιατί λόγω των συνθηκών έγινε μόνο ένας γύρος στο πρωτάθλημα. Ίσως να είναι αυτό, η ρεβανς του πρώτου παιχνιδιού που χάσαμε στον Πειραιά που χάσαμε και χάσαμε το πλεονέκτημα έδρας.

Από ‘κει και πέρα κάναμε το 1-0, έχουμε μια πρωτοπορία  στη σειρά των αγώνων, αλλά μόνο αυτό δεν λέει κάτι παραπάνω», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού στο Πόλο Ανδρών.