Kάτι της... χρωστάει!

Τα… τερτίπια της κληρωτίδας έφεραν και την ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού αντιμέτωπη με την ομάδα που της στέρησε την ευρωπαϊκή συνέχεια και στη συνέχεια κατέκτησε τον τίτλο. H CSM Βουκουρεστίου λοιπόν θα βρεθεί στο δρόμο της ομάδας του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς στο Challenge Cup Γυναικών και σίγουρα οι «ερυθρόλευκες» θα έχουν το επιπλέον κίνητρο της… ρεβάνς καθώς πέρσι έχασαν στο χρυσό σετ την πρόκριση στους "8" της διοργάνωσης.

Στο πρώτο παιχνίδι στο Ρέντη οι «ερυθρόλευκες» είχαν επικρατήσει δια… περιπάτου με 3-0 σετ αλλά στο Βουκουρέστι ηττήθηκαν στο χρυσό σετ. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι "ερυθρόλευκες" ήταν η μοναδική ομάδα που κέρδισαν πέρσι στο Challenge Cup την μετέπειτα τροπαιούχο της διοργάνωσης.

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στο Ρέντη το διάστημα 13 με 15 Δεκεμβρίου και η ρεβάνς στο Βουκουρέστι το διάστημα 10 με 12 Ιανουαρίου.

Η επίσημη ενημέρωση στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (www.osfp.gr) έχει ως εξής: "Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η κλήρωση για το Challenge Cup Γυναικών, με τον Ολυμπιακό να κληρώνεται με τη περσινή κάτοχο του τίτλου CSM Bucuresti. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο "Μελίνα Μερκούρη" το διάστημα 13 με 15 Δεκεμβρίου και η ρεβάνς στο Βουκουρέστι το διάστημα 10 με 12 Ιανουαρίου.

Η  CSM Bucuresti είναι η ομάδα που μας απέκλεισε πέρσι στην φάση των "16" του Challenge Cup κερδίζοντας το χρυσό σετ, αφού στον πρώτο αγώνα στον Ρέντη, ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει εύκολα με 3-0 σετ".