Μια νίκη από το πρωτάθλημα!

Το "2 στα 2" έκαναν οι Παίδες του Ολυμπιακού στο Final-4 του Πανελληνίου πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Αιδηψό. Την Παρασκευή το απόγευμα επικράτησαν με 3-0 σετ του ΑΟ Καλαμάτα 80 και είναι στην κορυφή του ομίλου, καθώς στην πρεμιέρα είχαν νικήσει με 3-1 σετ τον Αίαντα Ευόσμου.

Και το Σάββατο το μεσημέρι (12:00) θα αντιμετωπίσουν τον Πήγασος Πολίχνης στον "τελικό" της διοργάνωσης. Διότι η ομάδα που θα πάρει τη νίκη σε αυτή την αναμέτρηση, θα πάρει και τον τίτλο του Πρωταθλητή. Οι "ερυθρόλευκοι" πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, ο οποίος ήταν μαχητικός.

Η ποιότητα των νεαρών παικτών του Θρύλου έκανε τη διαφορά. Στο πρώτο σετ ο Ολυμπιακός πίεσε πολύ στο σερβίς, δημιούργησε πρόβλημα στην υποδοχή της ομάδας από τη Μεσσηνία και έφτασε στο 1-0 με 25-19. Στο δεύτερο έγινε "μάχη", αλλά η ποιότητα των παικτών του Κυριάκου Καμπερίδη έκανε τη διαφορά.

Στα καθοριστικά σημεία του ματς για να έρθει το 25-23 και το 2-0. Σε ό,τι αφορά το τρίτο, ο ΑΟ Καλαμάτα 80 ήταν σαφώς βελτιωμένος. Αλλά τα λάθη δεν έλειψαν, οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν ψύχραιμοι, με καθαρό μυαλό στα καίρια σημεία του σετ και με σκορ 25-23 ξανά, έφτασαν στη νίκη με 3-0.

Τα σετ: 19-25 (25’), 23-25 (30’), 23-25 (25’).

Α.Ο. Καλαμάτα '80: Βλάσσης, Σ. Χανδρινός, Καμμεντίδης, Χρ. Βλάσσης, Γρ. Σκαρτσιλής, Μαργέτης, Τζανετέας, Παν. Βλάσσης, Π. Σκαρτσιλής, Χρ. Κωτσάκης, Βραχάτης, Πανόπουλος, Ξυνός, Αρ. Χανδρινός.

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.: Μπαρμπούνης, Μπεζάνι, Μαγγανάς, Μελιγγιώτης, Μαζωνάκης, Συναδινός, Ζωγραφάκης, Στράτος, Μελιάδης, Θεοδώρου.