Πρωταθλητές και οι Παμπαίδες!

Ημέρες για τίτλους ήταν η Κυριακή για την Ακαδημία βόλεϊ του Ολυμπιακού. Δεν ήταν μονάχα οι Παγκορασίδες Γ' που πήραν το πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ. Τον αντίστοιχο τίτλο πήραν και οι Παίδες του Ολυμπιακού. Με παρόμοιο τρόπο, με ανατροπή δηλαδή. Οι "μικροί", πάντως, δεν βρέθηκαν με την... πλάτη στον τοίχο (σ.σ.: πίσω στο σκορ με 2-0 στα σετ).

Στον τελικό με τον Μίλωνα έχασαν το πρώτο σετ με 25-20. Αυτό ήταν, όμως, γιατί η συνέχεια τους ανήκε. Με απίστευτα ψυχικά αποθέματα και καρδιά μαχητή, κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 μετά από ένα άκρως συναρπαστικό σετ (26-24). Από τη στιγμή που έγινε το 1-1 στα σετ, η ψυχολογία ήταν με το μέρος τους. Το 2-1 ήρθε πιο εύκολα από ό,τι μαρτυρά το σκορ του σετ (25-18), ενώ και το τέταρτο σετ ήταν στα μέτρα των "ερυθρολεύκων" που το πήραν με 25-22 για να φτάσουν στη νίκη και να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα.

Τα σετ: 20-25, 26-24, 25-18, 25-22.

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. (Κ. Καμπερίδης): Δημήτρης Ζωγραφάκης, Σπύρος Μπαρμπούνης, Πέτρος Μαγγανάς, Αλέξανδρος Μαζωνάκης, Τζούλιο Μπεζάνι, Σωτήρης Συναδινός, Απόστολος Στράτος, Αθανάσιος Στράτος, Γιώργος Δασκαλέρος.