Πέτυχε η "μουρμούρα"!

Όταν ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ, Αντώνης Τσαλόπουλος, τα έχωνε στην Ομοσπονδία και τον Αχιλλέα Μαυρομάτη, ήξερε τι έκανε! Μονάχα τυχαία δεν ήταν η "επίθεση" που εξαπέλυσε στον πρόεδρο της ΕΟΠΕ τα βράδυ του αποκλεισμού της ομάδας, στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ από τον Ολυμπιακό. Διότι μια χαρά το έφτιαξε το… έργο.

Την Μεγάλη Πέμπτη διεξάγεται ο 4ος τελικός τη Volley League ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Φοίνικα Σύρου, στην Πυλαία. Με την ΚΕΔ/ΕΟΠΕ να έχει ορίσει για το ματς αυτό, τόσο τον 2ο διαιτητή όσο και τους κομισάριους (σ.σ.: παρατηρητές) από τη Θεσσαλονίκη. Τον Σωτήρη Δεληκωστίδη και τους Μιχελινάκη και Κάλλη. Κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση από την ομάδα της Σύρου.

Η ομάδα από τις Κυκλάδες έστειλε επιστολή στην ΚΕΔ/ΕΟΠΕ, την οποία έχει κοινοποιήσει στην ΕΣΑΠ και ζητάει να επανεξετάσει το θέμα, σημειώνοντας πως για το 4ο τελικό, είναι "ένας αγώνας που ενδέχεται να κρίνει τον τίτλο του πρωταθλητή της φετινής χρονιάς". Το θέμα είναι πως δεν θα έπρεπε να φτάσει στο σημείο να κάνει διαμαρτυρία η ομάδα της Σύρου, αλλά να μην κάνει αυτούς τους ορισμούς η ΚΕΔ.

Πόσω δε μάλλον όταν ο Δεληκωστίδης στον 2ο τελικό, στο πρώτο ματς της Θεσσαλονίκης, χρειάστηκε video referee για να δει μια ξεκάθαρη φάση, η οποία ήταν ολοφάνερη. Κι από την άλλη, η πλευρά του ΠΑΟΚ που δεν είπε ούτε... κουβέντα αυτή τη φορά. Αυτοί που ισχυρίζονται σε όλα τα αθλήματα την "εξυγίανση"!