Νέος προπονητής ο Γκουλινέλι

Δεν άργησε και πολύ να βρει ο θρύλος τον "διάδοχο" του Ρομπέρτο Πιάτσα. Είναι και συμπατριώτης του και γνώριμο πρόσωπο στην "οικογένεια" του Ολυμπιακού. Πρόκειται για τον Φλάβιο Γκουλινέλι. Με τους ανθρώπους του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου να επιμένουν... ιταλικά!

Ο 58χρονος που είχε καθίσει τον πάγκο του Ολυμπιακού στο πρώτο μισό της σεζόν 2010-11, κατακτώντας και το Σούπερ Καπ με νίκη 3-1 σετ κόντρα στον Παναθηναϊκό, είναι ο νέος τεχνικός του Θρύλου. Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν επαφές μαζί τους, τους ανέλυσε το πλάνο του, οι ίδιοι έμειναν ικανοποιημένοι με ό,τι άκουσαν κι αυτό αποτέλεσε το σημείο "κλειδί" για να δώσουν τα χέρια.

Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι για ένα χρόνο και το πιο σημαντικό είναι ότι οι βάσεις που μπήκαν με τον Ρομπέρτο Πιάτσα τη φετινή σεζόν, αποτελούν την αφετηρία για την επόμενη σεζόν, με έναν ακόμα Ιταλό τεχνικό στον πάγκο.

Η ανακοίνωση του Θρύλου αναφέρει ότι "Το Τ.Α.Α. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ιταλό προπονητή κ. Φλάβιο Γκουλινέλι. Ο έμπειρος Iταλός τεχνικός, επιστρέφει στον πάγκο του Ολυμπιακού μετά την σεζόν 2010-11."