Στο πλευρό του Σαραντίτη!

Μια μεγάλη οικογένεια είναι ο Ολυμπιακός και δεν θα μπορούσαν να μην είναι εκεί. Η ομάδα Κορασίδων του Θρύλου, την Κυριακή το απόγευμα με αντίπαλο το Αιγάλεω, διεκδίκησε τον τίτλο στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ. Και τον κατέκτησε, με τον Σπύρο Σαραντίτη στον πάγκο.

Και στο πλευρό του ήταν άλλα δύο στελέχη της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού, που φέτος έκανε το 4ο σερί νταμπλ. Εξάλλου και ο Σπύρος Σαραντίτης είναι μέλος του τεχνικού επιτελείου της α' ομάδας, ως βοηθός προπονητή.

Με τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς να είναι εκεί, στο κλειστό του Αλίμου μαζί με τον team manager Νίκο Κατσιούρα. Δεν θα μπορούσαν να λείψουν από το πλευρό του Σπύρου, σε έναν τελικό, σε μια πρόκληση, την κατάκτηση μιας ακόμα κούπας για τον Ολυμπιακό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κόουτς της πρώτης ομάδας καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν ήταν δίπλα στις Κορασίδες. Παρακολούθησε πάρα πολλά ματς και σε ορισμένα κορίτσια όπως η MVP της διοργάνωσης Όλγα Ζαμπάτη, αλλά και η Έλενα Μιλεντίγιεβιτς έδωσε ευκαιρίες καθώς αγωνίστηκαν σε ματς της πρώτης ομάδας.