Κομμένη η... πλάκα!

Την ισοφάριση σε 1-1 θέλει σήμερα (08/04, 18:00 - LIVE στο redking.gr) ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο δεύτερο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς της Volleyleague.

Οι "ερυθρόλευκοι", οι οποίοι μετρούσαν τέσσερις σερί νίκες επί του "Δικεφάλου" σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και League Cup πετυχαίνοντας μάλιστα, δύο εντυπωσιακές ανατροπές, βρίσκονται πλέον με την... πλάτη στον τοίχο, καθώς οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να κάνουν, προχθές, το break στο Ρέντη επικρατώντας με 3-1 σετ.

Η... πλάκα, όμως, τελείωσε και από σήμερα ξεκινά η αντεπίθεση της κορυφαίας ελληνικής ομάδας, με τον πρώτο στόχο να είναι, φυσικά, το 1-1. Ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώρια, πρέπει σήμερα στο κατάμεστο "Μελίνα Μερκούρη" να φέρει την ημιτελική σειρά στα ίσα και ν' ανέβει στη συνέχεια στη Θεσσαλονίκη για να "σπάσει" κι αυτός την έδρα του αντιπάλου του...

Το κλειστό του Ρέντη αναμένεται να είναι "καυτό" σήμερα από τον λαό του Θρύλου, ο οποίος θα γίνει ο... έξτρα παίκτης για την ομάδα του Ρομπέρτο Πιάτσα.

Στα ευχάριστα συγκαταλέγεται και το ότι ο Ιταλός προπονητής των "ερυθρόλευκων" δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του.