Η απόσβεση της Κάρτας Φιλάθλου!

Βρισκόμαστε στις αρχές Μαρτίου και ήδη η Κάρτα Φιλάθλου που έχουν προμηθευτεί χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν έχει κάνει την… απόσβεσή της.

Το αντίκρισμα της οικονομικής στήριξης που παρέχει ο κόσμος του Θρύλου στα τμήματα του Ερασιτέχνη ήταν… άμεσο καθώς τα 10 ευρώ που δίνει ο κάθε «ερυθρόλευκος» οπαδός έχουν πιάσει τόπο. Η φετινή απόσβεση ξεκίνησε ήδη στην έναρξη της σεζόν 2015-2016 και με τρόπο ιδανικό.

Στις 20 Νοεμβρίου η ομάδα πόλο Γυναικών του Θρύλου αναδείχθηκε υπερπρωταθλήτρια Ευρώπης κερδίζοντας στο γεμάτο Παπαστράτειο την Πάντοβα. Μιλάμε δηλαδή για έναν ακόμα ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΙΤΛΟ, ο οποίος ήταν ο πρώτος για τη φετινή σεζόν που προστέθηκε στην τροπαιοθήκη του Ερασιτέχνη.

Ακολούθησε στις 21 Φεβρουαρίου η κατάκτηση του League Cup «Νίκος Σαμαράς» στη Σύρο από την ομάδα βόλεϊ Ανδρών με την θρυλική ανατροπή, από 2-0 σετ και 14-10 στο τάι μπρεικ κόντρα στον ΠΑΟΚ και φτάσαμε στις 5 Μαρτίου με την κατάκτηση του 6ου διαδοχικού Κυπέλλου Ελλάδας από την ομάδα βόλεϊ Γυναικών. 

Αυτοί είναι οι τρεις τίτλοι που έχουν πιάσει λιμάνι (μαζί με την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου στο ποδόσφαιρο), αλλά φυσικά δεν είναι τα μοναδικά κατορθώματα που έχουν συνοδεύσει την φετινή χρονιά στον Ερασιτέχνη.

Καθώς βαδίζουμε στη λήξη της κανονικής διάρκειας των πρωταθλημάτων στα  ομαδικά αθλήματα ΟΛΑ τα «ερυθρόλευκα» τμήματα βρίσκονται ΜΟΝΑ ΠΡΩΤΑ στις κορυφές των βαθμολογιών. Εκτός από πρωτοπόρα όμως, είναι και ΑΗΤΤΗΤΑ τα τέσσερα από τα πέντε (Πόλο Ανδρών, Βόλεϊ Γυναικών, Πόλο Γυναικών, Μπάσκετ Γυναικών). 

Στα παραπάνω προσθέστε την εξασφαλισμένη παρουσία της ομάδας πόλο Γυναικών στο Final 4 της Ευρωλίγκας, όπου θα διεκδικήσει το δεύτερο σερί Ευρωπαϊκό και την σχεδόν βέβαιη παρουσία της ομάδα πόλο Ανδρών στο Final 6 που θα γίνει στη Βουδαπέστη (με νίκη στο κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελονέτα το Σάββατο στο Παπαστράτειο θα… κλείσει θέση στο Final 4).

Εκτός από τα ομαδικά σπορ στους τίτλους επέστρεψε φέτος και το τμήμα Ανδρών του Πινγκ Πονγκ που εξασφάλισε το πρωτάθλημα παραμένοντας και αυτό αήττητο τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε, ενώ ο μεγαλύτερος αθλητικός οργανισμός της Ελλάδας έχει στείλει ήδη 20 Έλληνες (17 αθλητές και 3 προπονητές)  στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν το καλοκαίρι στο Ρίο και 28 ακόμα θα διεκδικήσουν το όνειρο της πρόκρισης. 

Η παντοκρατορία του Θρύλου ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ συνεχίζεται αφού ο συνδυασμός της διοίκησης που ασκεί ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης, με την σημαντική βοήθεια που παρέχει ο κόσμος φέρνει αυτά τα αποτελέσματα. 

Γιατί άλλο η… αγάπη στα λόγια και άλλο η ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ, με την οποία ενισχύεις την ομάδα σου και αυτή στην ανταποδίδει με στιγμές δόξας που σε γεμίζουν περηφάνια!