Με Κόρινθο για άλλη μία νίκη

Αντιμέτωπος με την Κόρινθο τίθεται αύριο ο Ολυμπιακός, σε παιχνίδι για την 6η αγωνιστική της VolleyLeague Γυναικών (18:00), στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», στο Ρέντη και θέλει να πάρει την 5η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια.

Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να διευρύνουν το αήττητο τους στο πρωτάθλημα και να παραμείνουν στην κορυφή, προσθέτοντας άλλη μία νίκη.

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο την Αλίκη Κωνσταντινίδου.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τις εξής αθλήτριες: Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Χαρά Παπαδοπούλου, Κατερίνα Ζακχαίου, Γιάνα Φραντζίσκα Πολ, Μαρία Νομικού, Στέφανι Νιεμέρ.

Παπαδοπούλου: «Δουλεύουμε σε υψηλούς ρυθμούς»
Στην καλή δουλειά που γίνεται στην ομάδα και στον στόχο της νίκης με καλή εμφάνιση, εστίασε η Χαρά Παπαδοπούλου, μιλώντας στο osfp.gr. «Κατ αρχάς είναι θετικό ότι πήραμε καθαρή νίκη μέσα στην Ηλιούπολη την Τετάρτη, Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σε υψηλούς ρυθμούς. Είναι σύντομο το χρονικό διάστημα ανάμεσα στα δυο παιχνίδια αλλά εμείς είμαστε έτοιμες για το θετικό αποτέλεσμα και μια καλή εμφάνιση».