Αφετηρία για τις νταμπλούχες!

Η νέα χρονιά για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Θρύλου ξεκίνησε σήμερα. Οι νταμπλούχες Ελλάδας συγκεντρώθηκαν σήμερα για πρώτη φορά φέτος, στο κλειστό γυμναστήριο "Μελίνα Μερκούρη" στο Ρέντη. Με την προπόνηση να γίνεται υπό τις οδηγίες του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

Ο ασημένιος Ολυμπιονίκης στο Ρίο έφτασε το μεσημέρι στην Αθήνα και πήγε απευθείας στο Ρέντη για την "πρώτη" των κοριτσιών του Θρύλου. Και έκανε την προπόνηση μαζί με τον συνεργάτη του, Σπύρο Σαραντίτη.

Από την πρώτη προπόνηση των "ερυθρόλευκων" κοριτσιών έλειπαν οι διεθνείς. Απούσες ήταν οι Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Μελίνα Εμμανουηλίδου, Νατζέγια Μαλασάι, αλλά και η Σάσκια Χίπε.

Νέο πρόσωπο η Ζένια Τσίμα, ενώ το "παρών" έδωσαν ακόμα οι Αρέτα Κονόμη, Αρετή Τέζα, Ειρήνη Κοκκινάκη, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Όλγα Ζαμπάτη, Μαρία Μικέλη και Γεωργία Λιόλιου. Εκεί ήταν και η Στέλλα Χριστοδούλου, με την αρχηγό να ταλαιπωρείται από τραυματισμό και να μην κάνει μετέχει στις προπονήσεις.

Παράλληλα πριν την έναρξη της προπόνησης, ο team manager του Ολυμπιακού, Νίκος Κατσιούρας παρουσίασε τα νέα μέλη του προπονητικού επιτελείου το οποίο έχει ως εξής:  Δημήτρης Βελλιανίτης (γυμναστής), Έλενα Ζερβακάκη και Άκης Στρατάκης (επικεφαλής φυσιοθεραπευτές) και Γιώργος Γλακουσάκης (φυσιοθεραπευτής).