Γκαρντίνι: «Πετύχαμε τον στόχο μας»

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού ΟΝΕΧ ξανά στα «αστέρια», στις 20 καλύτερες της Ευρώπης, για δεύτερη διαδοχική σεζόν!

Οι «ερυθρόλευκοι» νταμπλούχοι Ελλάδας προκρίθηκαν θριαμβευτικά στη φάση των ομίλων του CEV Champions League, αφού στη ρεβάνς του τρίτου προκριματικού γύρου, στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», κατέκτησαν τα δύο σετ που ήθελαν κόντρα στην Κορόνα Μπρασόφ, με 25-23 και 30-28 (2-0), ενώ στη συνέχεια, έφτασαν και στη νίκη με 3-0 σετ (25-23), με εννιά άσσους, 10 μπλοκ, MVP τον Παγένκ και πρώτο σκόρερ τον Ατανασίεβιτς, με 21 πόντους!

Μετά το τέλος του αγώνα ο Αντρέα Γκαρντίνι δήλωσε:

«Είμαστε χαρούμενοι, γιατί πετύχαμε το στόχο που είχαμε. Είμαστε στους ομίλους και αυτό είναι πολύ καλό για εμάς, είμαι περήφανος για τα παιδιά! Δεν ήταν εύκολο, γιατί μέσα στην προετοιμασία μας παίζαμε προκριματικά. Δεν είμαι ικανοποιημένος, όμως, από το πως παίξαμε στο δεύτερο μέρος του δεύτερου σετ. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και τους επιτρέψαμε να επιστρέψουν. Θα βελτιώσουμε το παιχνίδι μας, γιατί η φάση των ομίλων είναι δύσκολη. Ο πρώτος στόχος επετεύχθη».