Σαρώνει την Άλμπα και πληρώνει ο Θρύλος

Έτοιμος για μία ακόμα σημαντική εκτός έδρας νίκη είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει στο Βερολίνο την Άλμπα (21:00) για την 17η αγωνιστική της Regular Season της Euroleague.

Με τη νίκη επί της Βιλερμπάν (85-73), ο Θρύλος επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα δείχνοντας σοβαρό και αποτελεσματικό πρόσωπο. Ο Ολυμπιακός ανέβηκε στο 8-8, όμως είναι υποχρεωμένος να «χτίσει» σερί για να κερδίσει βαθμολογικό έδαφος και το ματς με την Άλμπα (21:00) είναι ο ορισμός του «must win» για τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι τεράστια και είναι ξεκάθαρο πως ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη. Χωρίς προβλήματα και με διάθεση να «σκοτώσει» την Άλμπα (3-13), ο Θρύλος μπορεί να φτάσει σε μία εμφάνιση αντίστοιχη με την περσινή (νίκη με 93-60) και να κλείσει με άνετο διπλό το 2023 στην Euroleague. Η νίκη των φιλοξενούμενων με περισσότερους από 7 πόντους συναντάται σε απόδοση 1.92.

Από εκεί και πέρα, είναι προφανές πως η εξαιρετική αμυντική λειτουργία των «ερυθρόλευκων» θα παίξει ξανά σημαντικό ρόλο. Οι Γερμανοί δεν έχουν ποιοτικές λύσεις, ο «γεμάτος» Ολυμπιακός μπορεί να κυριαρχήσει απόλυτα στο παρκέ και σίγουρα θα επιβάλλει τον ρυθμό του. Το Under 157,5 πόντων στην αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής της Regular Season της Euroleague βρίσκεται σε απόδοση 1.90.

Επιπρόσθετα, είναι σίγουρο πως οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να καλύψουν την τεράστια διαφορά σε ποιότητα με physical game και με περισσότερες μάχες, που ίσως… ξεφύγουν: Το ενδεχόμενο για ένα τουλάχιστον αντιαθλητικό φάουλ στο ματς προσφέρεται σε απόδοση 1.70.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.