Combo Νίκης & Ταμείου στο 3.60 για τον Θρύλο!

Πανέτοιμος να κλείσει το 2023 με νίκη είναι ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής αντιμετωπίζουν τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και με βάση το πρόσφατο πάθημα του Παναθηναϊκού στο ίδιο γήπεδο θα μπουν άκρως υποψιασμένοι στο τερέν.

 

Οι Πειραιώτες παρά την αντιπαλότητα και τον πόλεμο που δέχονται σε όλα τα μέτωπα παραμένουν μια ανάσα από την κορυφή της βαθμολογίας. Η έλευση του προπονητή, Κάρλος Καρβαλιάλ, έφερε νέο αέρα, φρέσκιες αγωνιστικές ιδέες και παράλληλα άλλαξε την ψυχολογία εντός της ομάδας. Αυτό αποδείχθηκε περίτρανα τόσο με την Μπάτσκα Τόπολα, όσο και με τον Πανσερραϊκό. Ο Πορτογάλος προπονητής δίνει «μάχη» για να βελτιώσει την αμυντική λειτουργία και το ματς με τον Ατρόμητο θα το οδηγήσει στα μέτρα του. Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα 4 από τα τελευταία 5 ματς στη Super League ανάμεσα στις δύο ομάδες έχουν λήξει Under. Περιμένουμε και αυτή τη φορά κλειστό ματς και ο συνδυασμός Under 2,5 γκολ με νίκη Ολυμπιακού προσφέρεται σε απόδοση 3.60.  

 

Κομβικός στα φετινά ματς του Ολυμπιακού είναι ο Κώστα Φορτούνης. Ο μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών μοιάζει με μαέστρο που όποτε χρειαστεί καθοδηγεί τους συμπαίκτες του μοιράζοντας ασίστ, ενώ αρκετές φορές κεραυνοβολεί και τους αντίπαλους τερματοφύλακες.

Η απουσία του Φορτούνη λόγω καρτών σημαίνει ότι μεσοεπιθετικά οι Μασούρας και Ποντένσε θα αναλάβουν ακόμα περισσότερες πρωτοβουλίες. Ο Μασούρας φέτος με 4 γκολ και 4 ασίστ σε 13 ματς στη Super League αποδεικνύει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ πρέπει να σημειώσουμε ότι στο ματς του πρώτου γύρου (4-0) σκόραρε δύο γκολ κόντρα στην ομάδα από το Περιστέρι. Είναι ικανός και αυτή τη φορά να ταλαιπωρήσει την άμυνα των γηπεδούχων!  Anytime σκόρερ Μασούρας σε απόδοση 3.25.

 

Ο Ατρόμητος με την νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό συμπλήρωσε 6 σερί ματς αήττητος στο πρωτάθλημα και θα μπει στο χορτάρι με ψυχολογία. Για να μπλοκάρει την ποιότητα και τα ατού του Ολυμπιακού αναμένεται να παίξει και… ξύλο.Απόδοση 1.72 οι γηπεδούχοι να δουν περισσότερες κίτρινες κάρτες.     

 

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.