Πρεμιέρα Καρβαλιάλ με πρόκριση και ταμείο!

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να σφραγίσει την πρόκριση στα νοκ άουτ του Conference League στον αγώνα με την Μπάτσκα Τοπόλα στο άδειο «Γ. Καραϊσκάκης» (22:00).

Το ντεμπούτο του Κάρλος Καρβαλιάλ στον πάγκο του Ολυμπιακού έρχεται σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι που θα κρίνει αν η ομάδα θα έχει ευρωπαϊκή συνέχεια και το 2024.

Η πορεία στον 1ο όμιλο του Europa League δεν ήταν καλή ώστε να μπορεί να αποφέρει πρόκριση στα νοκ άουτ της διοργάνωσης, ωστόσο η 3η θέση του ομίλου σημαίνει παρουσία στα νοκ άουτ του Conference League, αρκεί οι «ερυθρόλευκοι» να κάνουν το αυτονόητο και να περάσουν το εμπόδιο της Μπάτσκα Τοπόλα στο Φάληρο.

Στον Θρύλο αρκεί και η ισοπαλία ώστε εξασφαλίσει την 3η θέση αντί της σερβικής ομάδας, ωστόσο δε θα έχει στο πλευρό του το επιπλέον όπλο που προσφέρει το «Γ. Καραϊσκάκης», δηλαδή την παρουσία του κόσμου.

Η απόφαση της κυβέρνησης να διεξαχθεί η αναμέτρηση κεκλεισμένων των θυρών μετά τα γεγονότα στο κλειστό του Ρέντη αναγκάζει τον Ολυμπιακό να μην έχει τη στήριξη του κόσμου του κι έτσι το ντεμπούτο του Καρβαλιάλ στον πάγκο θα γίνει σε… μουντό τοπίο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ανέλαβε τα ηνία μετά την απομάκρυνση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ από την τεχνική ηγεσία, ο οποίος πλήρωσε ακριβά τη βαριά ήττα από τη Φράιμπουργκ (5-0) και θα κληθεί να οδηγήσει τους Πειραιώτες στην ευρωπαϊκή τους συνέχεια μέσω του Conference League.

Η Μπάτσκα Τόπολα έχει καταφέρει να πάρει τον μοναδικό της βαθμό στο 2-2 με τον Ολυμπιακό στη Σερβία και μόνο με νίκη στο Φάληρο θα «κλέψει» στο φινάλε το εισιτήριο, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» είναι δεδομένα ανώτεροι έστω κι αν βρίσκονται εν μέσω αναστάτωσης λόγω και των αλλαγών στον πάγκο. Στο 1.83 προσφέρεται η νίκη του Ολυμπιακού από το πρώτο ημίχρονο.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν τη χειρότερη άμυνα στον όμιλο (14 γκολ), με τον Ολυμπιακό να έχει δεχθεί δύο λιγότερα, έχοντας στόχο για πρώτη φορά να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν. Το σκορ πολλαπλών επιλογών 1-0, 2-0, 3-0 το συναντάμε στο 2.55.

 

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.